Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Pantorrent

 Το Pantorrent είναι μία πολύ γρήγορη και ισχυρή μετα-μηχανή αναζήτησης η οποία συνδυάζει και σας παρουσιάζει αποτελέσματα από διάφορες μηχανές αναζήτησης.Στις δυνατότητες της συμπεριλαμβάνονται τα σημαντικότερα ξένα tracker sites των ημερών μας,όπως είναι τα Mininova,BTjunkie,Isohunt και άλλα.


 Το σημαντικότερο στις μετα-μηχανές αναζήτησης είναι πως μπορούμε να γλυτώσουμε κόπο και χρόνο αποφεύγοντας ουσιαστικά την διαδικασία να ψάχνουμε κάποιο συγκεκριμένο τίτλο σε διάφορους Trackers.To μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε τον ζητούμενο τίτλο στο Pantorrent και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μπροστά στην οθόνη μας άμεσα.

 Ας κάνουμε μία αναζήτηση ,λοιπόν, για να δούμε τα αποτελέσματα.Πληκτρολογώ τη λέξη "Marley" (γιατί θέλω κάτι που να περιέχει ήχο και εικόνα...οι άλλες δύο εναλλακτικές που σκέφτηκα ήταν Madonna και Elvis οπότε...) και τα αποτελέσματα που μου δίνει είναι τα εξής:

 Κατάρχήν στην κορυφή,μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε κάποια υποκατηγορία,όπως audio,comedy,family,movies,music και άλλα επικεντρόνοντας έτσι την αναζήτησή μας σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.Στη συνέχεια κατεβαίνοντας στα αποτελέσματα βλέπουμε στοιχεία όπως την παλαιότητα του αρχείου,το μέγεθος,τους seeders,και φυσικά την μηχανή αναζήτησης από την οποία προήλθε το αρχείο.

 Πατώντας πάνω σε κάποιο αρχείο η σελίδα μας ανακατευθύνει στον tracker,μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να κάνει το downloading.


 Κλείνοντας,λοιπόν,την παρουσίαση να τονίσω πως έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ποιές απο την αρχικές μηχανές αναζήτησης θέλουμε να χρησιμοποιεί το Pantorrent και φυσικά μας παρουσιάζει και τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις.


web:Pantorrent

2 σχόλια:

Γιατί στηρίζουμε το ξυπνήστε ρε . . .


Το ξυπνήστε ρε είναι το μόνο site στην Ελλάδα το οποίο στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τους αναγνώστες του.
Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που το ξυπνήστε ρε δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός ‘’κύκλου ‘’ (πολιτικού- οικονομικού-θρησκευτικού κτλ. ) παρά μόνο των Ελλήνων πολιτών.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι το ξυπνήστε ρε ανήκει σε αυτούς . Μπορούν ελεύθερα χωρίς κανενός είδους λογοκρισία να δημοσιεύουν την γνώμη τους.
Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε όλοι ανάγκη και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε.

Το ξυπνήστε ρε χάρη στην οικονομική αλλά και ηθική υποστήριξη των αναγνωστών του και μόνο, έφτασε να είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα blog της χώρας.
--
www.ksipnistere.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More