Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Mipony

 Ένας download manager ειδικά σχεδιασμένος για όσους κατεβάζουν αρχεία από File Hosting sites όπως τα Rapidshare, Megaupload, Hotfiles, Gigasize, Filefactory και πολλά ακόμη.

 Το πρόγραμμα αυτοματοποιεί τις σχετικές διαδικασίες, παρακάμπτοντας τα εμπόδια που θέτουν οι ιστοσελίδες που προαναφέραμε, στους δωρεάν χρήστες. Το Mipony αναλαμβάνει τα πάντα. Πηγαίνει στο site, περιμένει τον απαιτούμενο χρόνο και αρχίζει το κατέβασμα πολλών αρχείων, το ένα μετά το άλλο.

 Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος συγκαταλέγεται το ότι διαθέτει ενσωματωμένο browser, που εντοπίζει τους συνδέσμους από τα sites που υποστηρίζει. Η προσθήκη των συνδέσμων στην ουρά αναμονής για κατέβασμα, είναι πολύ εύκολη. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα αναλαμβάνει τα downloads στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Προηγουμένως, ελέγχει αν τα αρχεία για κατέβασμα είναι διαθέσιμα. Το Mipony υποστηρίζει δωρεάν και premium λογαριασμούς από τα Rapidshare και Megaupload, καθώς και δωρεάν λογαριασμούς από πολλά άλλα sites. Επίσης, υποστηρίζει συνέχιση των downloads που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακοπεί.






Download: Mipony
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7 (32 & 64 bit)
Τύπος: File Hosting sites tool
Περιορισμοί: Freeware

3 σχόλια:

Ευχαριστω για την δημοσιευση, δεν τον γνωριζα κι ισως φανει χρησιμος σε μερικες απο τις σπανιες φορες που θα κατεβασω απο λινκς.

Προσκλήσεις για Torrent Sites στειλτε mail adrenaline_dj@yahoo.gr

Προσκλήσεις για Torrent Sites στειλτε mail adrenaline_dj@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More