Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Kickass Torrents

 Έναν από τους καλύτερους trackers αποτελεί πλέον το συγκεκριμένο site  με το τόσο επιθετικό όνομα.Το kickass torrents είναι πολύ ενημερωμένο,πολύ πλούσιο σε υλικό,πολύ εύκολο και ξεκάθαρο στη χρήση/αναζήτηση  και πολύ φροντισμένο σε εμφάνιση.

 Σε ότι αφορά τη χρήση του είναι απλό και έχει μία πολύ καλή μηχανή αναζήτησης η οποία εκτός απο τον τίτλο,σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε ανάλογα με κατηγορία ( movies,music,apps κ.α. ),είτε βλέποντας τους νεότερους τίτλους,είτε επιλέγοντας ανάμεσα απο τους δημοφιλέστερους τίτλους/κατηγορίες οι οποίοι εμφανίζονται με τη μορφή cloud στη κορυφή της σελίδας.




 Ένα άλλο χαρακτηριστικό που βοηθάει πολύ το χρήστη είναι ότι στα περισσότερα torrents αναφέρονται τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες που βοηθάνε το χρήστη να καταλάβει τί ακριβώς θα κατεβάσει.Στοιχεία όπως ανάλυση,τύπος αρχείου,έτος,IMDb link,γλώσσα,ήχος,υπότιτλοι,tracklist,απαιτήσεις συστήματος κ.α. είναι ότι καλύτερο να τα βλέπεις με το πρώτο κλικάρισμα.Επίσης κάποια άλλα  απο τα χαρακτηριστικά του kickass που με έχουν βοηθήσει πολύ είναι τα εξής:
-Στις ταινίες σου δείχνει σε ποιές άλλες εκδόσεις είναι διαθέσιμος ο συγκεκριμένος τίτλος (διαφορετική ανάλυση,διαφορές στον ήχο extended εκδόσεις κ.α.).
-Τα σχόλια των χρηστών σε 'ότι αφορά το torrent αλλά και η βαθμολόγηση του.
-Το κουμπακι  επάνω δεξιά που μπορείς να δείς αν το torrent είναι "good" ή "bad" αλλά και η δυνατότητα να αναφέρεις ένα fake torrent και να δείς πόσοι άλλοι το έχουν κάνει.



  Τέλος το kickass δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε το αρχείο μέσω http,οπως δηλαδή θα κάνατε σε ένα one-click site.Δυστυχώς,όμως, η δυνατότητα αυτή δίατίθεται μόνο με συνδρομή οπότε,για την ώρα,απλά θα την αναφέρω.


Web: http://www.kat.ph/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More