Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Filesonic

 Το Filesonic ανήκει στην κατηγορία των sites με απλό και ξεκάθαρο περιβάλλον.Παράλληλα,ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα για το τι προσφέρει το site,πατώντας το κουμπί Premium στο πάνω μέρος.

 Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να ανεβάσουν αρχεία με μέγιστο μέγεθος 1GB.Όμως,τα αρχεία που έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν,δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερα απο 400MB.Τα αρχεία που ανεβάζουν διατηρούνται στους servers του site για 30 ημέρες.Οι premium users έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν αρχεία έως και 2GB,τα οποία διατηρούνται απεριόριστα στους servers του site.Επίσης,έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους.



 Οι τιμές των συνδρομών ξεκινούν απο $9 για ένα μήνα και φθάνουν έως και $55 για ένα χρόνο.Τέλος οι premium users απολαμβάνουν μία σειρά από παροχές που συναντάμε και σε άλλα sites της κατηγορίας,όπως απουσία περιορισμών στην ταχύτητα και καθηστερήσεων,παράλληλα downloads,συνέχιση downloads που έχουν διακοπεί κ.α.
 Το Filesonic προσφέρει πριμ ανάλογα με τον όγκο των downloads των αρχείων,που ξεκινούν από $2 για 1-50 MB και φθάνουν τα $18 για 401+ ΜΒ.




web:Filesonic 


  πηγή:DownLoader

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More