Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Download Accelerator Plus

 O Download Accelerator Plus (DAP) είναι ο δημοφιλέστερος download manager, με πάνω από 180 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως. 

 Εκτός του ότι επιταχύνει το κατέβασμα των αρχείων σας, διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και διατήρησης του προσωπικού απορρήτου σας, καθώς και εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης. Ακόμη, ολοκληρώνεται με τον Web browser σας (Internet Explorer, Firefox, Chrome) και είναι εξαιρετικά εύχρηστος. 

 Το πρόγραμμα διαχειρίζεται έξυπνα τις πηγές των downloads, επιλέγοντας τις πιο γρήγορες – δυνατότητα που φέρει το όνομα Mirroring Speed Boost. Επίσης, έχει ενσωματωμένη ολοκλήρωση με το Twitter, ώστε να γνωστοποιείτε άμεσα σε όσους σας παρακολουθούν, τα πιο ενδιαφέροντα downloads. 

 Αν διαθέτετε λογαριασμό Premium για το Rapidshare, θα χαρείτε αν μάθετε ότι το DAP έχει βελτιστοποιηθεί γι’ αυτό το είδος επικοινωνίας. Φυσικά, επιταχύνει το κατέβασμα αρχείων και μέσω FTP και HTTP. Στο θέμα της ασφάλειας, το DAP αξιοποιεί τη Multi Antivirus (MAV) Analysis της SpeedBit, η οποία σας παρέχει πληροφορίες για το τι έχουν να πουν για το αρχείο που κατεβάζετε τα κορυφαία προγράμματα antivirus. 

 Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και διατίθεται μεταφρασμένο στα Ελληνικά. Η νέα έκδοση προσφέρει υποστήριξη για Chrome και Firefox 4, βελτιωμένη διαδικασία downloading, την προαιρετική επέκταση SpeedBit για ταχύτερο κατέβασμα βίντεο, καθώς και ομαλότερο streaming. Τέλος, προσφέρεται δυνατότητα downloading βίντεο από το YouTube και άλλα ανάλογα sites. Κατά την εγκατάσταση, πρέπει να προσέξετε ό,τι προαιρετικό σάς προτείνεται και, αν δεν σας ενδιαφέρει, να το απο-επιλέξετε. 



Download: Download Accelerator Plus
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 2000/XP/Vista/7
Τύπος: Download Manager
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More