Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

FormatFactory

 Ενα αξιόλογο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων multimedia από ένα format σε κάποιο άλλο.
Εχει ιδιαίτερα λειτουργικό περιβάλλον, με μία καρτελοθήκη στα αριστερά, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα και άκοπα την επιθυμητή μετατροπή. 

 Το περιβάλλον είναι στα Ελληνικά, κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση του προγράμματος. Με το FormFactory μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία βίντεο, ήχου και εικόνας. Υπάρχει επίσης μία ξεχωριστή καρτέλα για μετατροπές αρχείων σε format κατάλληλα για φορητές συσκευές (PlayStation Portable, κινητά τηλέφωνα κ.ά.), ενώ η τελευταία καρτέλα σάς επιτρέπει να μετατρέψετε DVD σε αρχείο βίντεο ή image file.

 Καθεμία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες περιέχει μετατροπές που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των απαιτήσεων των χρηστών. Για παράδειγμα, μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία βίντεο σε Mp4, 3gp, Mpg, Avi, Wmv, Flv και Swf. Επιλέγοντας κάποια μετατροπή, ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου για να εισαγάγουμε τα επιθυμητά αρχεία ή φακέλους. Στις δυνατότητες του προγράμματος περιλαμβάνονται η επιδιόρθωση χαλασμένων αρχείων βίντεο και ήχου, η υποστήριξη των file formats για iPod/iPhone/PSP/BlackBerry και η επεξεργασία των μετατρεπόμενων αρχείων εικόνας με λειτουργίες Zoom, Rotate/Flip. Η νέα έκδοση επιτρέπει drag ’n’ drop και φακέλων, έχει βελτιωμένη υποστήριξη αρχείων MP4 και διαθέτει λειτουργία μείξης αρχείων βίντεο και ήχου (επιλογή Mux) που υποστηρίζει την προσθήκη πολλών αρχείων. 




Download:FormatFactory
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 2000/2003/XP/Vista/7
Τύπος: Video Converter
Περιορισμοί: Freeware




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More