Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Tucan Manager

 Το Tucan Manager είναι ένα πολύ αξιόλογο εργαλείο αυτοματοποίησης των downloads σας από sites όπως τα Rapidshare και MegaUpload.

 Υποστηρίζει τα κυριότερα sites αυτής της κατηγορίας (γνωστά ως One-Click Hosting sites) και προσφέρει μία λύση συμπλήρωσης των captcha (δηλαδή, των δυσανάγνωστων λέξεων που πρέπει ο χρήστης να διαβάσει και να πληκτρολογήσει σε ένα αναδυόμενο πλαίσιο), βασισμένη στη μηχανή OCR Tesseract και στην Python Image Library (PIL), που πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ξεχωριστά, αφού πρώτα εγκαταστήσετε την Python 2. Ομως, μάλλον θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

 Ξεκινώντας το πρόγραμμα, εμφανίζεται μία καρτελοθήκη ρυθμίσεων. Στην καρτέλα Service Configuration, επιλέγουμε όποια θέλουμε από τα δεκατρία One-Click Hosting sites που μας παρουσιάζονται ή και όλα. Σε κάθε site που επιλέγουμε, ένα μήνυμα μας επισημαίνει ότι προτού χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες του, πρέπει να αποδεχθούμε τους όρους χρήσης. Το κουμπί Information μάς πληροφορεί για το αν το επιλεγμένο site εμφανίζει captcha, καθώς και το προεπιλεγμένο διάστημα αναμονής προτού γίνει νέα προσπάθεια για download, το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε. Το κουμπί Find αναζητά νέα sites τα οποία ενδεχομένως άρχισε να υποστηρίζει το πρόγραμμα ή ανανεώσεις των ήδη υπαρχόντων. Στην καρτέλα General Configuration μπορούμε να επιλέξουμε γλώσσα (περιλαμβάνονται και τα Ελληνικά). Επίσης, μπορούμε να ορίσουμε τον αριθμό των ταυτόχρονων downloads, αλλά και το φάκελο αποθήκευσης των αρχείων. Τέλος, στην καρτέλα Advanced Configuration μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την παρακολούθηση από το πρόγραμμα του clipboard, ώστε να συλλέγει αυτόματα τα links των αρχείων που θέλουμε να κατεβάσουμε. Επίσης, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη χρήση Proxy και την αυτόματη εξέταση για ανανεώσεις.

 Τα sites στο Tucan υποστηρίζονται μέσω extensions, κάτι που απλοποιεί την προσθήκη νέων. Επίσης, το πρόγραμμα δέχεται add-ons, αν και μέχρι στιγμής είναι περίπου ανύπαρκτα. Τέλος, δεν υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα αυτόματης λήψης νέας IP, κάτι που θα συντόμευε τους χρόνους downloading.



Download: Tucan Manager
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: File Sharing Manager
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More