Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Agnitum Outpost Security Suite Free

 Η Agnitum διαφημίζει την Outpost Security Suite Free ως την «πρώτη πλήρως λειτουργική δωρεάν σουίτα ασφαλείας για το Διαδίκτυο» και βασίζει τον ισχυρισμό της στην πληρότητα των περιεχομένων του πακέτου της.

 Η σουίτα της περιέχει τα γνωστά Outpost Antivirus και Firewall και ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες πρόληψης μολύνσεων του υπολογιστή σας, καταστροφών δεδομένων από κακόβουλο λογισμικό και εισβολών από hackers.

 Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές, το πρόγραμμα εκτός από την παραδοσιακή μέθοδο της χρήσης βάσης ιών, χρησιμοποιεί και μεθόδους προληπτικής, με βάση τη συμπεριφορά ύποπτου λογισμικού, αποτροπής. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται το πολύ γνωστό Agnitum Outpost Firewall, το οποίο ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο δίκτυο. Ετσι, για παράδειγμα, εμποδίζεται η επικοινωνία του malware με το εξωτερικό περιβάλλον και μπλοκάρονται οι hackers. Το τμήμα Anti–Leak παρακολουθεί τη συμπεριφορά των προγραμμάτων και επεμβαίνει προληπτικά, όταν διαπιστώνει μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα. Επίσης, μπλοκάρει Trojans, spyware και περίτεχνες προσπάθειες hacking. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές, οι οποίες το προστατεύουν από το malware το οποίο έχει σχεδιασθεί για την απενεργοποίηση εφαρμογών ασφαλείας. Επίσης, διαθέτει malware scanner, για προστασία από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, καθώς και on–access monitor που προστατεύει συνεχώς τον υπολογιστή χωρίς να υποβαθμίζει τις επιδόσεις του. Ακόμη, υπάρχει και μηχανή antispam για την προστασία του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου σας από ανεπιθύμητα μηνύματα, της οποίας η απόδοση βελτιώνεται όσο περισσότερο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται.

 Το πρόγραμμα μπορεί να αξιοποιηθεί άμεσα, ενώ οι πιο προχωρημένοι χρήστες έχουν πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Εγκατάσταση: Το πρόγραμμα εγκαθίσταται ως δοκιμαστική έκδοση, που σας παρέχει το δικαίωμα λήψης ανανεώσεων της βάσης ιών για τρεις ημέρες. Προκειμένου να το μετατρέψετε σε πλήρη έκδοση, ώστε να παίρνετε λαμβάνετε και μετά το τέλος αυτής της περιόδου, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε δωρεάν on–line εγγραφή.



Download: Agnitum Outpost Security Suite Free
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows Vista/7 (32 & 64 bit)
Τύπος: Security Suite
Περιορισμοί: Freeware

4 σχόλια:

Καλημέρα. κάποιος να μου κάνει πρόσκληση στον www.greek.to Ευχαριστώ.

καλησπερα τι εγεινα βρε παιδια το http://greekleech.info εκλεισε δεν ξερω τι να πω παω να μπω και μου βγαζει προβλημα στην σελιδα ξερει κανει τιποτα

prosklisi gia cherrykiss k exo na antalakso p2planet
galaxy tracker parakalo epoikinoniste mazi mou sto
migato23@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More