Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

AVG Free

 Η νέα έκδοση μίας από τις δημοφιλέστερες και καλύτερες δωρεάν σουίτες ασφαλείας.

 Περιλαμβάνει τμήματα Antivirus και Antispyware για προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, Link Scanner για τον εντοπισμό επικίνδυνων ιστοσελίδων, Resident Shield για προστασία πραγματικού χρόνου, E–Mail Scanner που σαρώνει την εισερχόμενη και την εξερχόμενη ηλεκτρονική αλληλογραφία σας, Update Manager για τη διαχείριση των ενημερώσεων, Anti–Rootkit για τον εντοπισμό κακόβουλων προγραμμάτων τα οποία παρέχουν εν αγνοία σας πρόσβαση στον υπολογιστή σας, PC Analyzer για την εξέταση σε βάθος του υπολογιστή σας και Identity Protection για την προστασία των προσωπικών στοιχείων σας. Πρέπει να πούμε ότι το PC Analyzer δεν έχει σχέση με κακόβουλο λογισμικό, αλλά εξετάζει την registry για λάθη και το δίσκο για κερματισμό. Επίσης, εντοπίζει άχρηστα αρχεία και άκυρους συνδέσμους. Ομως, το κουμπί Fix Now, που πατάτε στο τέλος μίας σάρωσης του υπολογιστή σας, δεν διορθώνει τα εντοπισμένα προβλήματα στη δωρεάν έκδοση.

 Ενα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι το Smart Scanning, δηλαδή, η εξέταση του υπολογιστή σας όταν δεν εργάζεστε σε αυτόν για κάποιο διάστημα, ενώ όταν τον χρησιμοποιείτε, το AVG τρέχει με χαμηλή προτεραιότητα.

 Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αξιοποιώντας αυτή την τεράστια κοινότητα, η AVG προσφέρει ταχύτατη ενημέρωση για κάθε νεοεμφανιζόμενη απειλή. Κατά την εγκατάσταση μπορείτε προαιρετικά να εγκαταστήσετε και μία toolbar για τον περιηγητή σας, αλλά προσέξτε την προτεινόμενη αλλαγή της home page σας. Τέλος, μπορείτε να εγκαταστήσετε, αν θέλετε, ένα gadget για την επιφάνεια εργασίας σας. Από εκεί μπορείτε να ξεκινάτε τη σάρωση του υπολογιστή, την ενημέρωση του προγράμματος, την εκκίνηση εξέτασης του συστήματος από το PC Analyzer και την πρόσβαση στο Facebook και στο Twitter, υπό την προστασία, φυσικά, του AVG.



Download: AVG Free
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7
Τύπος: Antivirus
Περιορισμοί: Freeware

2 σχόλια:

I am using AVG protection for a few years, I'd recommend this Anti-virus to everyone.

Do you need free Instagram Followers & Likes?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More