Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

FotoFlexer...Online επεξεργασία εικόνας.


 Ψάχνετε ένα τρόπο για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας αλλά το Photoshop σας φαίνετε πολύπλοκο ή ακριβό?Τότε μία πολύ καλή λύση είναι το FotoFlexer.
  Εάν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι δεν πρόκειται για μία αυτόνομη εφαρμογή αλλά για ένα site ,τότε είνα πραγματικά εντυπωσιακά αυτά που μπορεί να καταφέρει.



 Το FotoFlexer διαφημίζει τον εαυτό του ως το καλύτερο site online επεξεργασίας εικόνας και δύσκολα μπορεί κάποιος να διαφωνίσει.Δεν χρειάζεται καν εγγραφή για να λειτουργήσει και μπορεί να λάβει εικόνες προς επεξεργασία,εκτός από τον υπολογιστή σας,από άλλα δημοφιλή sites όπως τα Photobucket,Picasa Web,Flickr κ.λ.π..

Το μόνο που έχετ να κάνετε είναι ,είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας πατώντας το κουμπί Upload Photo που βρίσκεται επάνω δεξιά.Αμέσως θα περάσετε στο περιβάλλον του κυρίως site που μοιάζει με μία κανονική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας,καθώς θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τα εφέ που περιμένετε.
 Πατώντας μάλιστα το κουμπί fullscreen,ο browser εξαφανίζεται και εσείς έχετε την εντύπωση ότι δουλεύετε τοπικά στον υπολογιστή σας,ενώ τα πάντα γίνονται online.
 Αφού επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας,μπορείτε να τη σώσετε τοπικά στο PC σας ή να την ανεβάσετε σε κάποιο site διαμοιρασμού φωτογραφιών.


URL: FotoFlexer.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More