Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Skype


Το Skype είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου. Σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους χρήστες του δωρεάν, κάνοντας chat, μιλώντας ή πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις.

 Το πρόγραμμα υπάρχει και σε εκδοχές για κινητά, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε από οπουδήποτε. Υπάρχει ακόμη και εκδοχή για PlayStation Portable (PSP), αλλά και για το MySpace. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι υπάρχουν τηλέφωνα ασύρματα και Wi-Fi με ενσωματωμένο το Skype.

 Ξεκινώντας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη λειτουργίαγια instant messaging με οποιονδήποτε περιλαμβάνεται στη λίστα επαφών σας ή να κάνετε το ίδιο με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Ακόμη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις βίντεο με μέχρι εννέα άλλα άτομα. Αν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook, Outlook Express, GMail, Hotmail ή Yahoo!, είναι απλό να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Skype. Αν τα άτομα που θέλετε να συνομιλήσετε δεν έχουν το Skype, μπορείτε να τους στείλετε πρόσκληση να το κατεβάσουν. Το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα με χαμηλές χρεώσεις.

 Το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και δουλεύει χωρίς προβλήματα πίσω από firewalls, NAT και routers, χωρίς την ανάγκη διαμόρφωσης. Είναι πολύ απλό στη χρήση και σας δείχνει αναανά πάσα στιγμή ποιοι φίλοι σας είναι online για να επικοινωνήσετε αν θέλετε μαζί τους. 

 Οι επικοινωνίες σας είναι κρυπτογραφημένες και για την πραγματοποίησή τους χρησιμοποιείται τεχνολογία P2P, η οποία αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς των Kazaa και Joltid. Η έκδοση αυτή περιέχει διάφορες διορθώσεις. Κατά την εγκατάσταση, προσέξτε να μην αποδεχθείτε το κατέβασμα ή την εγκατάσταση toolbar και άλλων άχρηστων για την λειτουργία του προγράμματος στοιχείων




Doownload: Skype
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 2000/ XP/Vista/7 (32 & 64 bit)
Τύπος: VOIP
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More