Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

T.B.G.T.....νέος ελληνικός tracker.

 Το tbgt.info, μας συστήνεται ως ο καλύτερος ελληνικός tracker (The Best Greek Tracker) ,αν και χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.


 Η αλήθεια είναι πως έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά, με πολλά μέλη και αρκετά καλό seeding στα torrents τους,αναλογικά πάντα με τη διάρκεια ζωής του Tracker.Και σίγουρα δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι σε καλύτερο επίπεδο απο αρκετά torrent sites ,τα οποία υπάρχουν για πολύ περισσότερο καιρό στη ζωή μας.

 Μπαίνοντας στο περιβάλλον του tbgt.info ,το πρώτο πράγμα που προσέχουμε ,εκτός από τα πολύ σκούρα χρώματα που κυριαρχούν ,είναι το βασικό μενού στο οποίο εκτός από τα συνηθισμένα,δηλαδή τις ρυθμίσεις του χρήστη,το forum και τα torrents, εντύπωση κάνει η κατηγορία με τους υπότιλους η οποία εάν εμπλουτιστεί θα είναι μία καινοτομία.Εδώ να πω πως για κάποιο λόγο η σελίδα μου θυμίζει αρκετά το tsibato.info ,κυρίως για τις μικρογραφίες των τελευταίων αρχείων ,της προεπισκόπησης που εμφανίζεται όταν περνάμε το ποντίκι πάνω από κάποιο torrent αλλά και για την κατηγοριοποίησή τους.

 Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και η διαχειριστική ομάδα μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες,κάτι που φαίνετε και από τη συνέντευξη που έδωσε ο sysop του tbgt.info στα παιδία της σελίδας FindATracker.gr την οποία και σας παραθέτω ,κλείνοντας την παρουσίαση ,στο τέλος.



URL: tbgt.info






Findatracker.gr: Πες μας λίγα λόγια για τον tracker...

tbgt.info : Ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχάς που μας δίνετε την ευκαιρία να πούμε λίγα λόγια για την κοινότητα μας και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας.Η κοινότητα μας ευρίσκεται ακόμη στο αρχικό επίπεδο όσο αναφορά τον αριθμό των μελών (3000 εως σήμερα) αλλά διαθέτει πολύ έμπειρη διαχειριστική ομαδα η οποία μέσα από τα χρόνια εμπειριάς που την διακατέχει,θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης διαδυκτιακής και διαδραστικής κοινότητας.Το όνομα της είναι TBGT.INFO (The best Greek Tracker) και αυτός είναι ο μοναδικός μας και αποκλειστικός στόχος.
Θα προσφέρουμε σε όλα τα μέλη μας κάτι όχι απαραίτητα νέο με την έννοια της καινοτομίας,απλά θα έχουν την ποιότητα της ψυχαγωγίας που ανήκει σε εμάς τους Έλληνες με αποκλειστικές δημιουργίες που θα βρούνε μόνο σε μας λόγο των ατόμων τα οποία δουλεύουν σκληρά και διαθέτουν τον ελεύθερο τους χρόνο για όλα τα εγεγγραμένα μέλη μας.
Ως κοινότητα είμαστε υπέρ του ελεύθερου διαμοιρασμού και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών με αποκλειστικό σκοπό
την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των μελών μας και μόνο,και όχι υπέρ της συνδρομητικής συμμετοχής για δήθεν
προνόμια και κατηγοροποιήσεις των εκάστοτε μελών.Η δημιουργία του http://tbgt.info έγκειται ακριβώς στο
παραπάνω και ως διαδικτυακή κοινότητα ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ και δεν αποτελεί κανένα είδος κερδοσκοπικής οργάνωσης ή
εμπορικής διαχείρισης με απώτερο σκοπό την οικονομική επιβάρυνσης των μελών της.
Δωρεές και συνδρομητικές υπηρεσίες καθώς και διαφημίσεις δεν υφίστανται και δεν υπάρχει περίπτωση μελλοντικής
ενεργοποίησης στο http://tbgt.info



Findatracker.gr: Γιατί πιστεύεις ότι τα Ελληνικά Torrent site δεν έχουν την οργάνωση των ξένων?

tbgt.info : Αφήστε μας να σας εκπλήξουμε στην δική μας κοινότητα.Η απάντηση είναι πολύ απλή.Θέλουν όλοι να πετύχουν τα μέγιστα απουσία της σκληρής εργασίας και οργάνωσης και αίσθημα αλτρουϊσμου και ομαδικότητας με μοναδικό σκοπό την αυτοπροβολή και όχι την συλλογικότητα.Στο TBGT.INFO όλα τα παραπάνω που απουσιάζουν συνήθως σε μια Ελληνική κοινότητα αποτελούν της θεμελειώδης βάσεις για την λειτουργία του.



Findatracker.gr: Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς ένα tracker?

tbgt.info : Είναι γεγονός ότι πίσω από μια αρχική σελίδα κρύβονται ατελείωτες ώρες δουλειάς και μόχθου.Το θέμα των ισορροπιών σε μιά απρόσωπη διαδραστική κοινότητα δεν είναι ότι πιο εύκολο στην διατήρηση του.Είμαστε Έλληνες
και ως λαός και έθνος έχουμε αρκετές ιδιομορφίες και ιδιορυθμίες που δεν χαλιναγωγούνται εύκολα.Διαθέτουμε όμως ως διαχείριση εσωτερική πειθαρχεία και συνοχή με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο το έργο μας.Αλλωστε είναι το μεγάλο μας στοίχημα η επίτευξη του στόχου αυτού.Η διαχείριση είναι καθαρά θέμα εμπειρίας,οργάνωσης,και απόδοση δικαιοσύνης με δημοκρατικό τρόπο πάντοτε,ως εκ τούτου εφαρμόζοντας τα παραπάνω ο στόχος είναι εφικτός.



Findatracker.gr: Πιστεύεις ότι εξαιτίας κρίσης ο κόσμος οδηγείτε ποιο μαζικά στους tracker και γενικός στο κατέβασμα από το Internet?

tbgt.info : Οι Έλληνες πολίτες διανύουν ίσως την δυσκολότερη οικονομική κρίση όλων των εποχών από την εποχή του 1940 και ως
λογικό επακόλουθο στρέφονται στην αγορά μόνο των άκρως απαραιτήτων αγαθών.Είναι λογικό να οδηγούνται προς αναζήτηση διασκέδασης σε μια διαδικτιακή κοινότητα στην οποία γνωρίζουν ότι διατίθενται δωρεάν διάφορα προς διασκέδαση.Μια κοινότητα σαν την δική μας δεν αποτελεί απλά και μόνο θησαυρό εάν θέλετε καποιον διαμοιραζόμενων στοιχείων,είναι μια κοινότητα διαδικτυακή,δημοκρατική,ανταλλαγής απόψεων,διαδραστική,ενημερωτική και εκπαιδευτική και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για τα μέλη μας.


Findatracker.gr: Αν σου έλεγαν αυριο κλείσε τον tracker και έλα να φτιάξουμε όλοι μαζί οι Admin των Tracker ένα μεγάλο Tracker τι θα έκανες?

tbgt.info : Εύστοχη ερώτηση.Ας μου επιτραπεί να σας απαντήσω με ένα τραγελαφικό ανέκδοτο που ισχεύει για μας τους Έλληνες.
Ο Θεός ρώτησε τον Έλληνα,και του είπε! Ζήτα μου ότι θέλεις θα σου το δώσω!Στον γείτονα σου θα δώσω όμως τα διπλάσια!Ο έλληνας του απάντησε: Βγάλε μου το ένα μάτι!
Εμείς είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο,απλά το θεωρούμε ουτοπία σε έναν λαό στον οποίο οι όροι
Συνοχή - Αλτρουίσμος και Συλλογικότητα αποσιάζουν.Είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός!Αν μελλοντικά πραγματοποιηθέι ποτέ και δουλέψει σωστά,τότε το αποτέλεσμα θα ήταν μια κοινότητα με απίστευτα νούμερα και παγκόσμιες πρωτιές!Σε αυτό είμαστε απόλυτα σίγουροι.



Findatracker.gr: Πόσο πιστεύεις ότι βοηθάει το findatracker.gr στην ενημέρωση του κόσμου για τους Tracker?

tbgt.info : Τα σέβη μας καταρχάς για την ιστοσελίδα σας ,η οποία είναι απο τις ελάχιστες που ασχολείτε με την προβολή των διαδικτυακών κοινοτήτων ελεύθερου διαμοιρασμού,και παρέχεται η δυνατότητα προβολής της εκάστοτε κοινότητας.
Εκ μέρους μας θα έχετε την απαράμιλλη υποστήριξη μας και τον σεβασμό μας.
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας θεωρούμαι ότι το έργο σας είναι λειτούργημα πλέον και οχι απλά ενημέρωση.Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για την μελλοντική σας πορεία.Ευχαριστούμε για όλα θερμά.


Findatracker.gr: Λίγα λόγια για το 2011 που πέρασε και το 2012 που έρχεται.

tbgt.info : Ας ελπίσουμε ότι με το νέο έτος όλες οι διαδικτυακές κοινότητες θα έχουν την μέγιστη επιτυχία που τους αρμόζει μιας και το έργο μας θεωρείται λειτούργημα πλέον.

8 σχόλια:

Ελεος με αυτα τα σκουρα χρωματα, δεν καταλαβαινουν οτι ειν συστατικο αποτυχιας. Πεντε λεπτα εμεινα και κουραστηκα.

Το παιρνω πισω το παραπανω σχολιο, εχει και λευκο θεμα.

Ωπ.....να σου πω την αλήθεια καλά που μου το είπες γτ ούτε που το είχα προσέξει.

Παντως επρεπε να ειχαν ως κυριο θεμα εξ'αρχης το λευκο.

#36 ΑΠ: tbgt.info — Antwnhs 25-01-2012 11:39
Καλησπερα σας πραγματικα δεν ξερω τι να πω για το tbgt.info στην αρχη το συμπαθουσα παρα πολλη μα τωρα το μισω δυστιχος για το κακο που εχουν κανει στον φιλο μου peiratikos , του εχουν κανει banned την ip του παιδιου με αποτελεσμα να κλαιει και να χτυπα τα μουτρα του στο πατωμα για να μπορεσει να ξανα μπει στην αγαπημενη του ιστοσελιδα tbgt.info γιατι ολο αυτο εγινε απο μια βλακεια που ειπε ενας μελος αυτου του τρακερ (δεν θα ηθελα να πω ονομα) στους διαχειριστες της σελιδας αυτης με αποτελεσμα να τον ακουσουν οι διαιχειριστες αυτον τον μαλακισμενο και να φαει το παιδι banned ip και αλλα πολλα λενε οι διαχειριστες γι αυτο το παιδι ο ιδιος του βεβαια ο πειρατικος (μου λεει εμενα γιατι τον ξερω απο παιδι και δεν θα μου ελεγε ψευματα ποτε του) πως αν τα καταφερω μου λεει να ξανα μπω εκει μεσα θα ειμαι φρονιμος και θα μαι καλος χρηστης δεν θα κανω μαλακιες και μονο 1 λογαριασμο θα εχω απο 1 ip οχι 2 λογαριασμους ουτε παραπανω απο το ιδιο ip, θα ηθελα να παρακαλεσω εγω προσωπικα τους διαχειριστες αυτης της σελιδας αφου το παιδι εχει φαει καψουρα με αυτο το σιτε και ειναι πραγματικα κριμα να του τ ην στερουνε οι διαχειριστες γιατι εκανε το παιδι οτι εκανα να τον αφησουν να ξανα γραφτει και σας υπογραφω εγω πως δεν υπαρχει θεμα να ξανα γινει τιποτα κακο ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ. ΤΟΝ ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΤΑΡΞΗ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ TBGT.INFO,
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑΣ ΤBGT.INFO ΝΑ ΔΕΧΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Κ Ρ Ι Μ Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΡΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΚΕΡ !!!!

Φίλε καταρχήν θα μπορούσα να σβήσω το σχόλιο σου,όχι γτ βρίζεις(να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ) αλλά γτ προσβάλεις κάποιον άλλον άνθρωπο τον οποίο δεν ξέρουμε καν.
Παρ'όλα αυτά δεν θα το κάνω γτ μισώ την λογοκρισία αλλά θα σου δώσω μία φιλική συμβουλή,να μην προσβάλεις κόσμο σε σελίδες άλλων και γιατί χάνεις το δίκιο σου (εάν υπάρχει) αλλά και γιατί φέρνεις σε δύσκολη θέση τον διαχειριστή της σελίδας,όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαι εγώ,και τον αναγκάζεις να σε λογοκρίνει ώστε να μην εκτεθεί ο ίδιος.
Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση να σου πω ότι αυτό το Blog ουδεμία σχέση έχει με κανέναν από τους Trackers και τις σελίδες που παρουσιάζονται σε αυτό,οπότε άδικα έχασες τον χρόνο σου για να το γράψεις εδώ.
Τέλος να σου πω ότι δεν εξαρτόμαστε από κανέναν Tracker και πάντα θα υπάρχουν εναλλακτικές.Προσωπικά είχα μία πολύ κακή εμπειρία με το Tsibato.Info όπου και με μπανάρανε χωρίς κανένα λόγο και μάλιστα όταν ζήτησα το λόγο με αντιμετώπισαν με ειρωνία,αλλά παρ'όλα αυτά αποφάσισα να μην σβήσω ούτε καν το άρθρο μου με την παρουσίασή του στο Blog μου.Δεν το παίζω δήθεν ανώτερος ,απλά πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο για να ανακαλύψεις...

To kserw file mou kai na sai kala egw gia ton peiratiko to kanw auto ton filo mou oli mera sto sxoleio to paidi den einai kala 8elei na nai se auto ton tracker den 3erw giati kai apo to tsibato.info ton exoun kanei banned ip episis alla den ton noiazei toso oso to tbgt.info an 3ereis kanenan filo sou ekei mesa i kati teliwspaton milise tous gia to 8ema tou peiratikou mpas kai vrw kai egw tin iremia mou.

Antwnhs filika kai me ektimisi.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More