Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Bitsoup.org

Ένας από τους πιο γνωστούς private trackers στον κόσμο,αρκετά πλούσιος σε υλικό και πολύ ενημερωμένος

 Καταρχήν για να μπούμε στο περιβάλλον του site πρέπει να κάνουμε μία εγγραφή η οποία είναι πολύ εύκολη.Η επιλογή Browse παρουσιάζει τα περιεχόμενα του site. Στο πάνω μέρος μπορούμε να τσεκάρουμε συγκριμένες κατηγορίες περιεχομένου που μας ενδιαφέρουν ώστε να εμφανίζονται μόνο αυτές.Μπορούμε, για παράδειγμα, να τσεκάρουμε μόνο τα e–books.

Πάντως υπάρχουν 23 κατηγορίες περιεχομένου, κάτι που μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε με αρκετή λεπτομέρεια τα ενδιαφέροντά μας. Από κάτω υπάρχει πλαίσιο αναζήτησης σε όλα τα περιεχόμενα ή σε κάποια κατηγορία που επιλέγουμε,ενώ ακολουθεί η παρουσίαση των περιεχομένων.
 Το BitSoup είναι μεγάλο site, με καταχωριμένα πάνω από 20.000 torrents. Σε κάθε καταχώριση υπάρχει αριστερά ένα εικονίδιο που δείχνει οπτικά–αλλά όχι πολύ επιτυχημένα– την κατηγορία του αρχείου. Ακολουθούν το όνομα του download, κουμπί για άμεσο κατέβασμα του αρχείου .torrent, το πόσα αρχεία περιλαμβάνει το download, αριθμός σχολίων, seeders και leechers κ.ά.

 Το site απαιτεί από τους χρήστες να έχουν ratio τουλάχιστον 0,7 για αρχεία 5 έως 9GB και για αρχεία πάνω από 9GB τουλάχιστον 0,9. Γενικά το χαμηλό ratio μπορε να έχει ως συνέπεια καθυστερήσεις για τα downloads του χρήστη που μπορεί να φθάσουν τις 24 ώρες και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμη και την απομάκρυνσή του. Το ανέβασμα torrents επιτρέπεται στους power users.


URL: bitsoup.org

4 σχόλια:

Ο μονος ξενος πριβε τρακερ που εχω εδω και τρια χρονια. Ολες τις ξενες σειρες τις κατεβαζω απο εκει σε χρονο dt. Στο θεμα ρετιο ομως ειν αμειλικτοι, αν δεν εις οκ θα σου κουνησουν το μαντηλι. Απο την αλλη ομως χαρις σε αυτην την πολιτικη σχεδον κανενα τορεντ δεν ειν νεκρο. Εν κατακλειδι, ειν εξαιρετικοτατος τρακερ.

Το BitSoup είναι μεγάλο site, με καταχωρισμένα πάνω από 265.000 torrents

που τα βλεπεις εσυ τα 265.000 torrents φιλε μου απο οτι ειδαι εχει μονο 20.000 μαλλον εκανες ενα λαθακι

Σωστός ο φίλος...ευχαριστώ.

Φίλε το bitsoup έγινε bitsoup.me Αν θες να το αλλάξεις.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More