Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

JDownloader

Ενας download manager, γραμμένος εξ ολοκλήρου σε Java. Πέρα από τις βασικές λειτουργίες που θα περιμέναμε να συναντήσουμε σε ένα πρόγραμμα του είδους, όπως η δυνατότητα να συνεχίσετε μία λήψη από το σημείο
που είχε μείνει ακόμη και αν είχε διακοπεί η σύνδεση, το Jdownloader έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει αρχεία και από σελίδες, όπως οι Rapidshare.com και Megaupload.com. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το σύνδεσμο μέσα στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, το Jdownloader θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

 Στο μενού, υπάρχει μάλιστα η επιλογή Premium, για τη διαχείριση λογαριασμών για τους οποίους έχετε καταβάλει χρήματα σε sites τύπου Rapidshare (one–click hosting sites). Μάλιστα, εδώ υπάρχει ένας τεράστιος αλφαβητικός κατάλογος με sites αυτής της κατηγορίας.

 Μία άλλη πρόβλεψη που θα σας διευκολύνει πολύ αν ασχολείστε με downloading από τέτοια sites, είναι η ενσωματωμένη αναγνώριση captcha. Οπως είναι γνωστό, τα captcha είναι δυσανάγνωστες λέξεις που ο χρήστης πρέπει να πληκτρολογήσει σωστά. Τέλος, το πρόγραμμα διαθέτει ειδικό κουμπί για επανεκκίνηση του router, προκειμένου να ληφθεί νέα IP ώστε να μην καθυστερούν τα downloads.

 Γενικά, αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τύπου RapidShare, τότε το JDownloader είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα πρέπει να εγκαταστήσετε στο σύστημά σας, καθώς θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση, αλλά όταν το τρέξετε την πρώτη φορά γίνονται οι αρχικές ρυθμίσεις και κατεβαίνουν οι τελευταίες ενημερώσεις. Μεταξύ άλλων μπορείτε να επιλέξετε την ελληνική γλώσσα για το περιβάλλον και να εγκαταστήσετε το γνωστό plug–in ,Flashgot, στον Fitefox, καθιστώντας τις υπηρεσίες του JDownloader διαθέσιμες στον πασίγνωστο Web browser.


web:JDownloader

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More