Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Vuze

Το Vuze είναι, έπειτα από τον μTorrent, ο ευρύτερα χρησιμοποιούμενος torrent client και αποτελεί μετεξέλιξη του πολύ γνωστού παλαιότερα Azureus. 
 Σας επιτρέπει να κατεβάσετε οποιοδήποτε είδος αρχείου μέσω του ενσωματωμένου client, αλλά και να προβάλετε βίντεο με το δικό του media player. Την πρώτη φορά που θα μπείτε στο Vuze, τρέχει ως τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet. Με βάση τη μέτρηση, το πρόγραμμα ρυθμίζει την ταχύτητα του downloading. Το περιβάλλον του προγράμματος έχει τη μορφή καρτελοθήκης. 
 Μέσω της επιλογής Vuze HD Network αριστερά, έχουμε πρόσβαση στα βίντεο του δικτύου Vuze. Επίσης, η επιλογή Games παρουσιάζει παιχνίδια τα οποία μπορούμε είτε να παίξουμε on-line είτε να κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. Επιλέγοντας Subscriptions, μπορούμε να διαχειριστούμε τις συνδρομές μας σε RSS Feeds. Η επιλογή Devices μάς επιτρέπει να μεταφέρουμε –στην κατάλληλη μορφή για φορητές συσκευές– βίντεο που έχουμε στη Library του προγράμματος. 

 Το πρόγραμμα έχει ειδικό πλαίσιο για αναζητήσεις, το οποίο επιστρέφει αποτελέσματα από την Google αλλά και από το Vuze Network,το Mininova ή άλλα torrent sites που έχουμε προσθέσει. Για να αναπαραγάγουμε κάποιο βίντεο, πηγαίνουμε στη Library και κάνουμε πάνω του διπλό κλικ.

 Η νέα έκδοση έχει ανασχεδιασμένη πλευρική μπάρα και δυνατότητα για ταχύτερα downloads. Επίσης, όσοι έχουν αποκτήσει την εμπορική εκδοχή του προγράμματος, έχουν στη διάθεσή τους το κουμπί Play Now, το οποίο αρχίζει την αναπαραγωγή ενός βίντεο πριν ολοκληρωθεί το κατέβασμά του.




web:Vuze
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Torrent Client
Περιορισμοί: Freeware 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More