Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΝapTV...Download TV Shows/Series


 Δεν τους βρήκα αλλά με βρήκαν...!!!
Η αλήθεια είναι πως αγνοούσα την ύπαρξη του συγκεκριμένου site και το πρώτο-επισκέφτηκα ,όταν οι διαχειριστές του έκαναν follow τη σελίδα μου στο Twitter ,από περιέργειά....οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες. Όση ώρα ήμουν στο περιβάλλον του και το εξερεύνουσα ,σκεφτόμουν το πως γίνεται να αγνοούσα για τόσο πολύ καιρό ,μία τόσο άρτια δουλειά όπως το napTV.Αρκετά όμως με τις εντυπώσεις όσο θετικές και αν είναι....


 Μπαίνοντας στο περιβάλλον του napTV αμέσως καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα Torrent Site με εξειδίκευση στις τηλεοπτικές σειρές.Στο κέντρο τις οθόνης μας βλέπουμε τα τελευταία torrent files και παρακάτω τις δημοφιλέστερες σειρές αυτή την εποχή.Στα δεξιά υπάρχει μία λίστα με όλες σχεδόν τις σειρές όπου μπορούμε να καταλάβουμε και κάποιες άλλες πληροφορίες,π.χ. αν είναι η τελευταία σεζόν ή αν είναι μία νέα σειρά.

 Πατώντας σε κάποιο από τα link μπαίνουμε στη αναλυτική παρουσίαση  της σειράς που επιλέξαμε ,όπου και  μπορούμε να δούμε μία σύντομη περιγραφή της,κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά το .torrent file του τελευταίου επεισοδίου ώστε να το κατεβάσουμε.Επίσης μπορούμε να βρούμε συνδέσμους για το IMDb,το Official website της σειράς αλλά και όλα τα παλιότερα επεισόδια.


 Ένα άλλο στοιχείο που μου άρεσε είναι πως,αφού κάνετε εγγραφή,έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τις αγαπημένες σας σειρές και έτσι,κάθε φορά που θα μπαίνετε στο napTV,θα μπορείτε πολύ εύκολα να ενημερωθείτε για το εάν έχουν κυκλοφορήσει καινούργια επεισόδια των σειρών που επιλέξατε και φυσικά να τα κατεβάσετε.Εννοείτε πώς υπάρχει η δυνατότητα RSS Feed.


 Τέλος,ένα πολύ βολικό αλλά και πρωτότυπο εργαλείο του site ,είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσουμε μία μικρή εφαρμογή η οποία και θα μας ειδοποιεί,μέσα στο περιβάλλον του υπολογιστή μας,όταν υπάρχει κάποιο νέο επεισόδιο των αγαπημένων μας σειρών.


URL: NapTV



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More