Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Comodo Internet Security

 H Comodo Internet Security είναι μία πλήρης δωρεάν σουίτα ασφαλείας. Περιλαμβάνει πλήθος προγραμμάτων, για την προστασία του συστήματός σας από κάθε πλευρά.

 Το Antivirus εντοπίζει και καταστρέφει κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό. Το Anti–Spyware εντοπίζει τις απειλές από spyware και καθαρίζει τυχόν «μολύνσεις» από αυτό. To Anti–Rootkit εντοπίζει και καταστρέφει τα rootkits, ενώ υπάρχει και προστασία απέναντι στα bots, το βλαβερό λογισμικό το οποίο μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε zombie, κατευθυνόμενο εν αγνοία σας από κακόβουλα άτομα από μακριά. Το Defense+ προστατεύει σημαντικά αρχεία του συστήματος και αποτρέπει την εγκατάσταση malware.

 Ενα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η τεχνολογία Auto Sandbox, με την οποία άγνωστα ή ύποπτα προγράμματα τρέχουν σε ένα απομονωμένο περιβάλλον, όπου δεν μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη στο σύστημά σας. Το Memory Firewall προσφέρει προστασία ενάντια σε επιθέσεις buffer overflow, ενώ το Anti–Malware εξοντώνει επικίνδυνες διαδικασίες προτού προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη. Η ενημέρωση για νέους ιούς γίνεται αυτόματα.

 Το περιβάλλον του προγράμματος είναι φιλικό ενώ οι προεπιλογές σάς επιτρέπουν να ξεκινήσετε τη χρήση άμεσα. Επίσης, το πρόγραμμα έχει πρόσβαση σε λίστα της Comodo με πάνω από ένα εκατομμύριο αρχεία και εφαρμογές που δεν αποτελούν κίνδυνο για το PC σας. Η νέα έκδοση υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο IPV6 στο firewall. Επίσης, νέο χαρακτηριστικό αποτελεί ο Rootkit Scanner, ενώ έχουν προστεθεί πέντε skins. Τέλος, υπάρχουν και πολλές βελτιώσεις, όπως η ελάττωση του όγκου της database ιών, η προσθήκη νέων μηχανισμών ανίχνευσης στο antivirus, η προεπιλεγμένη χρήση του Cloud scanning στο χειρωνακτικό έλεγχο κ.ά. Εγκατάσταση: Kατά την εγκατάσταση η Comodo σάς προτείνει να συμμετάσχετε στο παγκόσμιο δίκτυο προστασίας των χρηστών της με αυτόματη αποστολή δεδομένων από τον υπολογιστή σας. Επίσης, σας προτείνεται να αλλάξετε DNS server, επιλέγοντας κάποιον σίγουρο δικό της, κάτι, όμως, που μπορείτε να αποφύγετε.



Download: Comodo Internet Security
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7 (32 & 64 bit)
Τύπος: Security Suite
Περιορισμοί: Freeware

1 σχόλια:

I'm using AVG protection for a couple of years now, I'd recommend this product to everybody.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More