Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Wyzo-The Media Browser

 O Wyzo είναι ένας Web browser ο οποίος προσπαθεί να βρεί το δρόμο του προσφέροντας ότι και οι μεγάλοι ανταγωνιστές του. Η έκδοση αυτή είναι πλήρως ανασχεδιασμένη και υπόσχεται μεγάλη ταχύτητα.

 Κατά την εγκατάσταση, προσέξτε να απενεργοποιήσετε την προτεινόμενη αλλαγή της βασικής σας ιστοσελίδας και της Ask Toolbar. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα εισάγει τα αγαπημένα από τον Internet Explorer και τον Firefox. Επίσης, διαθέτει private browsing mode και σας εφιστά την προσοχή όταν πάτε να μπείτε σε κακόβουλα sites. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το πρόγραμμα είναι πλήρως συμβατό με τα add-ons για Firefox.

 Εκεί που κάπως ξεχωρίζει ο Wyzo, είναι η κατηγοριοποίηση των αναζητήσεων. Στην κεντρική σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε αναζήτηση στον Παγκόσμιο Ιστό γενικά, ή σε sites ειδικευμένα σε βίντεο, τηλεόραση, μουσική και εικόνες, έχοντας για καθεμία από αυτές τις κατηγορίες 4-5 επιλογές. Το ίδιο ισχύει και για torrents και μάλιστα μπορείτε να κατεβάσετε torrents μέσα από το περιβάλλον του προγράμματος, χωρίς τη χρήση εξωτερικού εργαλείου.



Download: Wyzo
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Browser
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More