Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

EZTV-TV Torrents Online

 Πλεόν είναι αρκετός ο κόσμος που επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικές σειρές που προβάλονται σε κανάλια κυρίως των Η.Π.Α. .
 Από που όμως μπορούμε να τις κατεβάσουμε,όσο το δυνατόν πιο γρήγορα?
Το EZTV είναι ίσως το πληρέστερο και δημοφιλέστερο torrent site αυτής της κατηγορίας.




 Η εγγραφή,η οποία δεν είναι καν απαραίτητη για να κατεβάσετε ένα αρχείο, είναι πολύ εύκολη αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα username ένα κωδικό και είστε έτοιμοι.


 Μπάινοντας στο περιβάλλον του EZTV βρισκόμαστε σε ένα site το οποίο μπορεί να μην είναι το φιλικότερο και το ευκολότερο προς το νέο χρήστη ,αλλά σίγουρα είναι πολύ πλούσιο σε υλικό και πολύ ενημερωμένο.Οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουμε είναι οι σειρές που προβάλονται σήμερα,κάποια νέα της σελίδας και τα τελευταία νέα που έχουν να κάνουν με τα TV Shows.Αμέσως μετά ακολουθεί το πλαίσιο αναζήτησης και  παρακάτω τα τελευταία αρχεία χωρισμένα ανάλογα με την ημέρα που ανέβηκαν.




 Κάποια χαρακτηριστικά της σελίδας είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε τα shows που μας αρέσουν και να τα προσθέσουμε στη λίστα μας ,ώστε να μπορύμε να αναζητούμε πιο εύκολα τα torrents που μας ενδιαφέρουν.Επίσης έχουμε τη δυνατότητα μέσω του κεντρικού μενού να δούμε κάποιες λίστες με όλα τα shows αλφαβητικά ή ακόμα και ανάλογα με την ημέρα προβολής τους.


 Τέλος ένα χαρακτηριστικό που μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση είναι το ezRSS ,μέσω  του οποίου μπορείτε να επιλέξετε το επεισόδιο που θέλετε να κατεβάσετε και αυτό να ξεκινήσει να κατεβαίνει αμέσως μόλις ανέβει στον tracker!Με λίγα λόγια το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε ανοιχτό τον torent client και το αρχείο θα κατέβει αυτόματα.


 Το μόνο αρνητικό,όπως και σε όλους του ξένους trackers,είναι πως εάν τα αγγλικά σας δεν είναι καλά θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας τους υπότιτλους της σειράς και να τους κατεβάσετε.



URL: eztv.it

1 σχόλια:

I was trying and found this blog it is very informative but at the same time I came to know that I can access any block site by using this link. I just opened this link and every block site get opened.
EZTV UK proxy

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More