Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

tsibato.info



 Ένας από τους πιο δημοφιλής Ελληνικούς private trackers αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι το tsibato.info.Έχει χιλιάδες μέλη και είναι πολύ πλούσιος σε υλικό.

 Βέβαια όπως όλοι οι Private Trackers έτσι και το tsibato.info λειτουργεί μόνο με προσκλήσεις,άρα θα πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια για να γίνετε μέλη του.Η αλήθεια είναι όμως,πως αν αφιερώσετε λίγο χρόνο θα τα καταφέρετε να βρείτε κάποια πρόσκληση.


 Μπαίνοντας στο περιβάλλον του tsibato.info λοιπόν,βλέπουμε το μενού του site και κάποια στατιστικά του λογαριασμού μας.Παρακάτω υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο slider με torrents,το shoutbox,τα τελευταία torrents και τα πιο πρόσφατα post στο Forum.
Εδώ να πω πως με την εγγραφή,οι διαχειριστές της σελίδας μας δίνουν ως μπόνους 2Gb upload και μία πρόσκληση την oποία όμως για να την χρησιμοποιήσουμε πρέπει να γίνουμε τουλάχιστον Power Users.
Κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση στο site είναι πως όταν είσαι νέος χρήστης υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.Για να κατεβάσεις π.χ. ένα νέο torrent πρέπει να περιμένεις κάποιες ώρες μέχρι και κάποιες μέρες.Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό αλλά το θεωρώ περιττό και αρκετά αλαζονικό


 Τα torrents είναι αρκετά καλά κατηγοριοποιημένα και τα εικονίδια της κάθε κατηγορίας πολύ καλά, με αποτέλεσμα μία πολύ καλή και εύκολη αναζήτηση.
Επίσης κάτι που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι η προεπισκόπηση που υπάρχει στο κάθε αρχείο.Όταν λοιπόν περνάμε το κέρσορα του ποντικιού μας πάνω από το κάθε αρχείο βλέπουμε κάποιες βασικές πληροφορίες την ημερομηνία που ανέβηκε το torrent,το μέγεθός του και κ.α..
Τέλος καλή είναι και η παρουσίαση του κάθε αρχείου με αρκετές πληροφορίες,ώστε να μην χρειάζεται να "τρέχουμε" σε εξωτερικές σελίδες για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη του αρχείου.


 Το Forum του tsibato.info είναι αρκετά καλό με αρκετές βοήθειες και οδηγούς για νέους χρήστες,αλλά και όχι μόνο.Θέματα που έχουν να κάνουν με τεχνικές και πληροφορίες για τους πιο έμπειρους και για τους uploaders είναι επίσης διαθέσιμα.


 Κλείνοντας την παρουσίαση να πω πως το tsibato.info είναι ένας πολύ καλός tracker με πολύ υλικό του οποίου το Staff  δεν δίστασε  να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να μας παρουσιάσουν κάτι καινοτόμο και διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα.


URL: tsibato.info


28 σχόλια:

ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΗ ΤΑ COOCIES ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το site εκλεισε οριστικα;

Έτσι δείχνουν τα πράγματα φίλε μου...

τελικα επανερχετε δρυμιτερο το τσιβατο..μαλον για επισκευει τον ειχαν κλεισι....αντε βρε παιδια...

Μήπως κάποιος μπορεί να με προσκαλέσει;Ευχαριστώ
penny
katrinaka70@gmail.com

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΙΓΑ ΑΠ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΛΟΓΟ ΥΓΥΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΤΟ ΑΣ ΜΕ ΒΟΙΘΕΙΣΗ ΚΑΠΙΟ ΚΑΛΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΠΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗ ΤΑΣΟΣ

ti egine me to tsibato?? den mporw na mpw. mou vgazei
404 Error Oops!
Sorry! Not found.

You have requested a page, file or directory that has caused and error, so we notified the web administrator to check it out.

kserete kati??

ki emena den me afinei na mpw emena mou vgazei
You don't have permission to access /index.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ti ginetai?

Help paidia mipos mporei kapoios na me proskalesi liam18@windowslive.com euxaristw ek ton proteron...

kai emena mou bgazei : Forbidden

You don't have permission to access /browse.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
kserei kanenas tpt?

Ακόμη είναι νωρίς για να πούμε τι θα γίνει...σε λίγες μέρες θα φανεί αν θα συνεχίσει την λειτουργία του.

To tsibato εβγαλε νεα ανακοίνωση.
https://sites.google.com/site/escapetoweb/home

Ειμαι γραμμενος στο tsibato info Ειναι ενα απο τα καλητερα site. Με email:p.korkolis@hotmail.com Αλλα μου το εχουν κλησει και δε μπωρο να το επαναφερω μηπως το tsibato info...staf.μπωρει να βοηθησει η καποιος αλλος. Το νεο email μου είναι/ t.kork@hotmail.gr

Μηπως καποιος μπορει να με προσκαλεσει σας ευχαριστω πολυ t.kork@hotmail.gr

Μπορει καποιος να με προσκαλεση ευχαριστω πολυ t.kork@hotmail.gr

an kapios borei k exei proskliseis to mail mou einai spirosstamat@hotmail.com psaxno mia sigekrimeni seira me ipotitlous pou gia tin ora tin exei mono to tsibato.euxaristo

mia prosklisi gia to tsibato re paidia ean ginete? euxaristo!!! 12tzimis@gmail.com

mia prosklisi gia to tsibato kai egw zotsdim@yahoo.gr

PAIDIA KALISPERA MPORIS KAPIOS NA MOU STILI MIA PROSKLISI GIA TO STIBATO THA SAS IMOUN EVNOMON VAGGELAROSPLIAKAS@GMAIL.COM

Σ'ε υχαριστω φιλε μου απ'οτι λεει η ανακοινωση κανενα προβλημα για το tsibato γινεται αναβαθμηση και συντηρηση και εντος ολιγων ωρων η και ημερων θα ειναι και παλι μαζι μας!!

παιδια θα επανελθει το tsibato??????????

Η ανακοίνωση είναι περσινή. Ξέρει κανείς τι παίζει με το tsibato? Έκλεισε οριστικά?

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίων παρόχων υπηρεσιών..Δυστιχος τελος εκλεισε για παντα...

Mια προσκληση για το tsibato.info.gouroudoctor@yahoo.gr.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Παρακαλώ μια πρόσκληση για το tsibato το mail μου είναι nixrnt@hotmail.com ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More