Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε ο Mozilla Firefox 9

 Πιστή στο χρονοδιάγραμμά της η Mozilla κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα τον Firefox 9 browser με αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα, καλύτερη ενσωμάτωση στο OS X και αρκετές ακόμη βελτιώσεις στη σταθερότητά του.

Οι βελτιώσεις στην ταχύτητα οφείλονται κυρίως στην ενσωμάτωση του Type Inference στην τεχνολογία JavaScript του Firefox, το οποίο βοηθά στην ταχύτερη εκτέλεση μέχρι και 30% αντίστοιχου περιεχομένου σε ιστοσελίδες. Επιπλέον, η τελευταία έκδοση του Firefox έχει ενημερωθεί με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προτύπων HTML5, MathML και CSS για καλύτερη συμβατότητα με sites που χρησιμοποιούν ότι πιο νέο υπάρχει στις τεχνολογίες αυτές.



Όσον αφορά τις αλλαγές στο Mac OS X Lion, ο Firefox 9 υποστηρίζει την κίνηση gesture δύο δακτύλων για πιο άνετη πλοήγηση σε ιστοσελίδες, καθώς επίσης αναβαθμίζει το γραφικό του περιβάλλον για καλύτερη ενσωμάτωσή του με το λειτουργικό σύστημα.

Η αναβάθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε αυτόματα στο παρασκήνιο, είτε κατεβάζοντας το αρχείο εγκατάστασης για το λειτουργικό σας σύστημα το οποίο μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link.




Mozilla Firefox 9 for Windows
Mozilla Firefox 9 for Mac
Mozilla Firefox 9 for Linux

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More