Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

MAGIX Photo Designer 7

 Σίγουρα σήμερα δεν λείπουν τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων. Ομως, το Xtreme Photo Designer έχει ό,τι χρειάζεται για να βρει μία μόνιμη θέση στο δίσκο σας: Ευχάριστο περιβάλλον, πλούσια χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης, χάρη σε assistants οι οποίοι σας καθοδηγούν σε κάθε εργασία.

 Στο κάτω μέρος του περιβάλλοντος του προγράμματος εμφανίζονται οι μικρογραφίες των φωτογραφιών που έχουμε ανοίξει, ενώ το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από την επιλεγμένη φωτογραφία. Στην κορυφή, κάτω από το μενού υπάρχουν κουμπιά με τις κυριότερες λειτουργίες. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 1Click, εμφανίζεται αριστερά μία πλευρική μπάρα με πολλούς οδηγούς χωρισμένους σε ενότητες. Στην πρώτη περιλαμβάνονται εργασίες γρήγορης βελτίωσης της εικόνας, με διόρθωση των κόκκινων ματιών, βελτιστοποίηση φωτισμού και χρώματος, καθώς και διόρθωση της αντίθεσης.

 Η επόμενη ενότητα περιλαμβάνει πιο προηγμένα εργαλεία, π.χ., για τη δημιουργία πανοραμάτων, την απομόνωση ατόμων και αντικειμένων, το φωτισμό περιοχών της εικόνας, την αφαίρεση γρατσουνισμάτων, την εισαγωγή τίτλου και την κλωνοποίηση τμημάτων της εικόνας. Ακολουθεί η περιοχή με τα εφέ και τα φίλτρα. Εδώ θα βρείτε επιλογές για καλλιτεχνικές μεταμορφώσεις της εικόνας, μετατροπή της σε ζωγραφικό πίνακα και απόδοσης βάθους (emboss). Κατά την εγκατάσταση, επιλέξτε Custom, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση και της toolbar της Ask. Επίσης, θα χρειαστεί να κάνετε on–line εγγραφή.




Download:  MAGIX Photo Designer 7
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7
Τύπος: Photo Editor
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More