Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Προσκλήσεις για Torrent Sites

 Καταρχήν για να μην θεωρήσει κανείς τον τίτλο του άρθρου παραπλανητικό και το διαβάσει χωρίς λόγο ,να τονίσω ότι δεν μοιράζω προσκλήσεις, απλώς θα προσπαθήσω να μοιραστώ μαζί σας ορισμένους τρόπους που ίσως σας βοηθήσουν να βρείτε προσκλήσεις.


 Ξεκινώντας λοιπόν να πούμε ότι υπάρχουν κάποιες σελίδες-κοινότητες στις οποίες μπορείς να βρείς προσκλήσεις για όλους τους private trackers.
Οι δύο δημοφιλέστερες είναι το torrentinvite.com ,στο οποίο απ'ότι είδα δεν υπάρχουν ελληνικοί trackers αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλόι ξένοι,μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε το ίδιο καλά την δουλειά σας.
Το άλλο πολύ γνωστό forum είναι το torrent-invites.com στο οποίο υπάρχουν και ελληνικοί trackers όπως ο MyTog.Net, Tsibato.Info και άλλοι.
Βέβαια για σας επιτραπεί να πάρετε κάποιες προσκλήσεις μέσω των παραπάνω σελίδων ,θα πρέπει να κάνετε κάποιες απαραίτητες ενέργειες όπως εγγραφή, ένα post που θα λέτε κάποιες πληροφορίες για εσάς (όχι προσωπικά στοιχεία) και γενικότερα δυο-τρία συγκεκριμένα πράγματα τα οποία απαιτούν κάποιο χρόνο, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να τον διαθέσετε.


 Ένας άλλος τρόπος ,για να έρθουμε και λίγο στα δικά μας, είναι να βρούμε κάποιες ελληνικές σελίδες μέσω των οποίων θα μπορέσουμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόσκληση.Μία πολύ καλή προσπάθεια είναι αυτή που γίνεται στο forum του Greek.to όπου υπάρχουν παιδιά που χαρίζουν προσκλήσεις χωρίς κανένα αντάλαγμα.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μία εγγραφή στο forum (το οποίο είναι και ένα από τα πιο ενημερωμένα ελληνικά forums για direct downloading),να διαβάσετε το πρώτο σχόλιο για να καταλάβετε πως δουλεύει το σύστημα,λίγη υπομονή και να είστε σίγουροι πως ο στόχος θα επιτευχθεί.
(Σεβαστείτε όσους προσφέρουν και μην λειτουργείτε σαν κομήτες. Όσοι παίρνουν καλό είναι να επιστρέφουν γιατί εκτός από συνεχή ενημέρωση κάποιοι άλλοι περιμένουν να λάβουν πρόσκληση και ίσως να μπορέσετε να βοηθήσετε όπως σας βοήθησε εσάς ένας άγνωστος).

 Ένας άλλος δρόμος που ίσως να έχει αποτέλεσμα είναι οι σελίδες των trackers στο Facebook(π.χ. Mytog.net ,tsibato.info ) και φυσικά με την σωστή αναζήτηση θα βρείτε και άλλα). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα like και στέλνετε ένα μήνυμα ζητώντας μία πρόσκληση.Εδώ να πω ότι στα συγκεκριμένα μηνύματα καλό θα έιναι να αναφέρετε το ιστορικό σας σε αλλους trackers ή και κάποιους απλούς λόγους για τους οποίους ζητάτε την πρόσκληση,διότι έτσι θα σας πάρει στα σοβαρά ο άλλος και είναι πιθανότερο να σας δώσει την πρόοσκληση.Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι moderators των trackers ψάχνουν για σοβαρά και ενεργά μέλη,οπότε δείξτε τους ότι θα εσείς είστε αυτοί.

 Επίσης ,μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια η οποία γίνεται στο Facebook είναι και το Proskliseis Torrent Sites Invites όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρέιτε κάποια πρόσκληση, αλλά και πολύ καλές πληροφορίες για το πότε ανοίγουν οι εγγραφές σε διάφορους ελληνικούς trackers.Η γνώμη μου είναι πως εάν κάνετε αίτημα φιλίας στο συγκεκριμένο προφίλ θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι ακόμα και αν δεν χρειάζεστε προσκλήσεις.

 Τέλος ,σε διάφορα forums κατά καιρούς μοιράζουν προσλήσεις,αλλά υπάρχει πάντα και ο πολύ ευθύς τρόπος του να επισκευθείτε κάποιον από του trackers που σας ενδιαφέρουν ,να επικοινωνήστε με κάποιον από τους moderators και να του ζητήσετε κάποια πρόσκληση.Εάν το κείμενο σας είναι πειστικό ίσως και να πετύχετε τον στόχο σας.


12 σχόλια:

πολυ καλα ολα αυτα που μασ γραφεις αλλα πες λιγο κι εμενα την ασχετη πως θα μπορεσω να βρω τον maderator αφου δεν με αφηνει να μπω καθολου στο site?

https://www.facebook.com/groups/259659587444218/

Καλησπέρα παιδια! θέλω μια πρόσκληση για να γίνω μέλος στη σελίδα mytog.net(antonis.1985@hotmail.cm)

εγω εχω κανει εγραφη σε τρακερς με ενα προσωρινο email? και τωρα δεν μπορω να μπω σε καποιους που εχω ξεχασει το password πχ delogo

kalispera paidia , mipos mpori kapoios na me proskalesi sto mytog plss? eyxaristo ek ton proteron

gm_domino@yahoo.com

Έχει κανείς προσκλήσεις για το greekleech?

μια προσκληση για το greek team kliosidiropoulou@gmail.com

kai mia gia to vibes.cc an ginetai kliosidiropoulou@gmail.com

Σας παρακαλώ πολύ μια πρόσκληση για το kapaki.info

tazzoukos@yahoo.gr

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More