Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ClearBits....δωρεάν και νόμιμα μέσω Torrents.


 Το ClearBits είναι ένα καλοφτιαγμένο site, το οποίο διανέμει μέσω torrents δωρεάν ψηφιακό υλικό, ύστερα από άδεια των δημιουργών του.

 Το διανεμόμενο υλικό είναι υψηλής ποιότητας και υπόκειται στην άδεια Creative Commons. Δημιουργήθηκε το 2003 και βγάζει τα έξοδά του από τους δημιουργούς οι οποίοι πληρώνουν για την φιλοξενία και την απεριόριστη διανομή του υλικού τους, αλλά και από δωρεές. Στην πρώτη σελίδα του ClearBits βρίσκουμε αφίσες από ταινίες, βιβλία, animations και μουσικά άλμπουμ. Δεξιά υπάρχει το μενού, το οποίο εκτός από τις κατηγορίες υλικού που προαναφέραμε, περιλαμβάνει πολλές ακόμη.

 Υπάρχουν, για παράδειγμα,games, graphic novels, ταινίες, εικόνες, podcasts, τηλεοπτικές εκπομπές, ηχητικά δείγματα και loops. Αν και το υλικό δεν μπορεί να συγκριθεί ποσοτικά με αυτό που βρίσκει κάποιος σε άλλα torrent sites, σε μερικές από τις παραπάνω κατηγορίες είναι αρκετά πλούσιο.Επιπλέον, εδώ θα βρείτε καλή μουσική, αλλά και πολλές καλές δωρεάν ταινίες. Αξίζει να έχετε αυτό το site υπόψη σας και να το επισκέπτεστε τακτικά.


URL: ClearBits

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More