Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Προσκλήσεις για Torrent Sites μέσω Facebook


 Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο μου άρθρο,το Facebook αποτελεί πλέον μία καλή εναλλακτική  λύση ώστε να βρείτε προσκλήσεις για κάποιους ιδιωτικούς Trackers και μία από τις ποιοτικότερες προσπάθειες για αυτό είναι το Group "Invites torrent sites - proskliseis for trackers" .Παρακάτω θα δούμε,λοιπόν,μία αναλυτικότερη παρουσίαση αυτής της σελίδας και πως ακριβώς λειτουργεί,ξεκινώντας από το τις πληροφορίες και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κάποιος μέσω της σελίδας.








  Το βασικότερο είναι πως στη σελίδα χαρίζονται συνεχώς προσκλήσεις για,ελληνικούς και ξένους, ιδιωτικούς Trackers χωρίς κανένα αντάλλαγμα.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τη σελίδα και όταν κάποιο από τα μέλη θα βγάλει ανακοίνωση για προσκλήσεις να ζητήσετε και εσείς μία.Εδώ να πω,πως τα κριτήρια για το που θα πάει η πρόσκληση είναι στην κρίση αυτού που την χαρίζει και συνεχώς αλλάζουν.Αυτό σημαίνει πως η πρόσκληση μπορεί να πάει από στον πιο γρήγορο,με σειρά παλαιότητας,σύμφωνα με κάποια standars τα οποία θα απαιτήσει το μέλος που δίνει τα invites κ.α..Το σίγουρο είναι πως με λίγη υπομονή θα καταφέρετε και εσείς να εξασφαλίσετε κάποια πρόσκληση.Ενδεικτικό πάντως είναι πως τον τελευταίο μήνα έχουν χαριστεί εκατοντάδες προσκλήσεις μόνο για τον MyTog.Net και οι προσφορές είναι σε καθημερινή βάση και για όλους δημοφιλείς Trackers.


 Το δεύτερο σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει μία συνεχής ενημέρωση για το ποιοι Trackers έχουν ανοιχτές τις εγγραφές τους.Αρκετά είναι τα Torrent Sites τα οποία έχουν φτάσει το μέγιστο αριθμό μελών και έχουν σταματήσει να δέχονται νέα μέλη μέσω προσκλήσεων,αλλά κάνουν πολύ συχνές εκκαθαρίσεις σε ανενεργά μέλη,Όταν γίνεται αυτή η διαδικασία είναι επόμενο να ανοίγει ένας περιορισμένος αριθμός εγγραφών,οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μία άμεση ενημέρωση.Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Tracker που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο είναι το αρχαιότερο ελληνικό Torrent Site Blue-WhiteGT.com .


 Τέλος,κάποια άλλα χαρακτηριστικά της σελίδας είναι ότι υπάρχουν γενικές πληροφορίες,tips & tricks και παρουσιάσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο του Downloading,όπως σελίδες με υπότιτλους,ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τα torrents,ακόμα και ειδήσεις που σχετίζονται με το αντικείμενο.


 Κλείνοντας το άρθρο να θυμίσω πως η κουλτούρα της κοινότητας του File-Sharing βασίζεται στην,χωρίς απαίτηση ανταλλάγματος,προσφορά των μελών της και στην δίψα για την ελεύθερη διακίνηση αρχείων,πληροφοριών,τεχνολογιών και γνώσης.Αυτές είναι λοιπόν και οι αρχές οι οποίες κυριαρχούν στην συγκεκριμένη ομάδα και φυσικά δεν υπάρχει καμία απαίτηση,παρά μόνο η σωστή συμπεριφορά και ο αλληλοσεβασμός των μελών της.Οπότε ας δούμε και τους πολύ απλούς κανόνες της ομάδας ακριβώς όπως τους έχουν δημοσιεύσει οι διαχειριστές της στη σελίδα.



Παιδιά όπως πιθανά θα γνωρίζεται στην ομάδα αυτή δεν πουλάμε, δεν ζητάμε, απλά χαρίζουμε προσκλήσεις για torrent sites Ελληνικά και μη.

Οπότε σαν κανόνες θα λέγαμε ότι έχουμε τους παρακάτω:

1. Παρακαλούνται τα μέλη να μην ποστάρουν επιθυμίες για προσκλήσεις σε συγκεκριμένους tracker. Είπαμε απλά προσφέρουμε.

2. Το φαινόμενο της πώλησης προσκλήσεων σε κλειστές κοινότητες είναι συχνό, πράγμα που βρίσκει ασύμφωνους όλους τους ιδιωτικούς tracker. Οπότε μην το προσπαθήσετε εδώ.

3. Δεν επιτρέπονται ανταλλαγές προσκλήσεων. Είπαμε, είμαστε μια ομάδα προσφοράς προσκλήσεων.

4. Παρακαλούνται τα μέλη που λαμβάνουν προσκλήσεις από άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν σωστή χρήση του λογαριασμού τους. Υπάρχει κίνδυνος διαγραφής του λογαριασμού σας αλλά και του λογαριασμού αυτού που σας προσκάλεσε.

5. Και τέλος μη ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Παρακαλούμε για την προσοχή σας στις εκφράσεις σας. Είμαστε μια παρέα.

Καλή διαμονή!!!



Αυτή είναι λοιπόν η σελίδα "Invites torrent sites - proskliseis for trackers" της οποίας και σας προτρέπω να γίνεται μέλη,διότι είναι μία πολύ καλή προσπάθεια όπου και θα βγείτε κερδισμένοι.



3 σχόλια:

Προσκλήσεις για Torrent Sites στειλτε mail adrenaline_dj@yahoo.gr

Προσκλήσεις για Torrent Sites στειλτε mail adrenaline_dj@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More