Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ashampoo ClipFinder HD



  Βρείτε στο Διαδίκτυο και κατεβάστε βίντεο ή μουσική με το θέμα που επιθυμείτε. Το πρόγραμμα υποστηρίζει γνωστά και μη sites τα οποία φιλοξενούν βίντεο, όπως τα YouTube, MySpace, MetaCafe, iFil και πολλά ακόμη.
  

 Η χρήση του είναι πολύ απλή. Εισάγετε μία λέξη ή φράση–κλειδί και μετά τα αποτελέσματα απεικονίζονται ως μικρά εικονίδια, ταξινομημένα σε καθένα από τα site στα οποία γίνεται αναζήτηση ξεχωριστά. Με διπλό κλικ σε ένα εικονίδιο, παρακολουθείτε το βίντεο. Με δεξί κλικ σε κάποιο βίντεο και επιλέγοντας Download / Convert Video, ανοίγει ένα παράθυρο από το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο στο δίσκο σας. Αν σας ενδιαφέρει μόνο ο ήχος, μπορείτε να τον αποθηκεύσετε σε αρχείο MP3. Άλλο αξιόλογο στοιχείο του προγράμματος είναι ότι σας επιτρέπει να αναζητήσετε, αν θέλετε, μόνο High definition κλιπ. Για κάθε βίντεο εμφανίζεται πληθώρα πληροφοριών.

 Κατά την εγκατάσταση, προτείνουμε να μην επιλέξετε τη Γρήγορη, αλλά την Προσαρμοσμένη, ώστε να μπορέσετε να απενεργοποιήσετε ανεπιθύμητα στοιχεία, όπως η αλλαγή της home page και της προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης.





Download:  Ashampoo ClipFinder HD
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7
Τύπος: Video Downloading
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More