Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Comodo Programs Manager

Comodo Programs Manager


 Αν και υπάρχουν κάποια πολύ καλά προγράμματα απεγκατάστασης εφαρμογών, αυτά που αξίζουν και διατίθενται δωρεάν, σπανίζουν. Αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο Comodo Programs Manager, το οποίο θα μπορούσε άνετα να κάνει επιτυχημένη καριέρα ως εμπορική εφαρμογή. 

 Έχει πολύ καλό περιβάλλον και είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Όταν επιλέξετε να απεγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα με αυτό, καλεί τον αντίστοιχο uninstaller και όταν αυτός ολοκληρώσει το έργο του, ψάχνει και αφαιρεί τα υπολείμματα, ώστε να μη μείνει τίποτε πίσω. Επίσης, παρακολουθεί από το παρασκήνιο το σύστημά σας για εγκαταστάσεις προγραμμάτων και καταγράφει όλες τις αλλαγές, ώστε να μπορεί να τις αναιρέσει εύκολα. 

 Εκτός από προγράμματα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε και drivers. Για όσες εγκαταστάσεις παρακολουθεί το πρόγραμμα, μπορεί να δημιουργήσει «πακέτα εγκατάστασης», ώστε να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε αργότερα, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις σας. Το Comodo Programs Manager ενσωματώνει και scanner, ο οποίος σας ειδοποιεί αν εν αγνοία σας προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε malware. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά προγράμματα για απεγκατάσταση ταυτόχρονα. Το πρόγραμμα μπορεί να απεγκαταστήσει και εφαρμογές των οποίων οι uninstallers είναι προβληματικοί ή δεν υπάρχουν. Επίσης, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να αναιρέσει μία απεγκατάσταση εφαρμογής (αυτή η δυνατότητα δεν ισχύει για τους drivers).

  Μία άλλη δυνατότητα του προγράμματος είναι ότι αναζητά τις ενημερώσεις των Windows και παρουσιάζει και αυτές που τυχόν δεν έχουν εγκατασταθεί στο σύστημά σας. Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε διάφορα χαρακτηριστικά των Windows που σας παρουσιάζονται σε ξεχωριστή καρτέλα, απλώς τσεκάροντάς τα.







Download:  Comodo Programs Manager
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Απεγκατάσταση εφαρμογών και drivers
Περιορισμοί: Freeware

1 σχόλια:

Been using AVG anti-virus for a few years, I would recommend this product to all of you.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More