Κυριακή 15 Απριλίου 2012

K-Lite Mega Codec Pack




 Το K–Lite Mega Codec Pack είναι ένα πλήρες πακέτo με όλους τους codecs και τα φίλτρα DirectShow που θα χρειαστούμε κατά την αναπαραγωγή διάφορων ειδών αρχείων εικόνας και ήχου ή για την κωδικοποίησή τους. Το πακέτο αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι μία εύχρηστη λύση για όσους θέλουν να εξοπλίσουν τον υπολογιστή τους με τη δυνατότητα αναπαραγωγής κάθε αρχείου multimedia, χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουν με διάφορα αρχεία εγκατάστασης και αναζητήσεις στο Internet για τους κατάλληλους codecs. Μας επιτρέπει να αποκτήσουμε πρόσβαση στους πιο δημοφιλείς codecs, αλλά και σε κάποιους που δεν είναι τόσο διαδεδομένοι.

  Ό,τι περιέχεται στο K–Lite Mega Codec Pack έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, αλλά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα κατά την εγκατάσταση να επιλέξει ό,τι θέλει και να αφήσει εκτός αυτά που δεν του χρειάζονται. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν κατάλληλο τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους προχωρημένους χρήστες. Οι codecs που περιέχονται στο K–Lite Mega Codec Pack έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να μην προκαλούν προβλήματα και συγκρούσεις ούτε μεταξύ τους ούτε με άλλους codecs που πιθανότατα βρίσκονται ήδη εγκατεστημένοι στον υπολογιστή μας. Μάλιστα, αν εντοπιστούν codecs αντίστοιχοι αυτών που θα εγκατασταθούν, προβληματικοί ή απαρχαιωμένοι, το πρόγραμμα ζητά την απεγκατάστασή τους. Μεταξύ άλλων, μετά την εγκατάστασή του, θα μπορούμε να αναπαράγουμε αρχεία DivX, XviD, AC3, WMV, WMA, MP3, MPEG–2 και Real Media, ενώ μαζί με αυτά έρχονται και κάποια εξειδικευμένα εργαλεία, τα οποία μπορούν να μας φανούν χρήσιμα σε εργασίες με αρχεία τέτοιων τύπων. Τέλος, το πρόγραμμα εγκαθιστά και τον πολύ καλό Media Player Classic.
  Προς το τέλος της εγκατάστασης, προσέξτε ώστε να απενεργοποιήστε τις επιλογές για την αλλαγή home page και μηχανής αναζήτησης, καθώς και για την εγκατάσταση μίας toolbar.




Download :  K-Lite Mega Codec Pack
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Πακέτο με Codecs
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More