Τρίτη 17 Απριλίου 2012

WinX DVD Ripper 5



 To WinX DVD Ripper αναπτύχθηκε για να σας βοηθήσει να αντιγράψετε τις ταινίες που υπάρχουν σε ένα DVD στο σκληρό δίσκο σας. Συγχρόνως, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τις ταινίες σε κάποιον από τους πιο γνωστούς τύπους αρχείων βίντεο (Flv, Avi, Mp4, Wmv, Mov, Mpeg1/2).

  Όλη η διαδικασία εκτελείται πολύ απλά, κάνοντας μόνο ένα κλικ, αφού έχετε εισαγάγει το DVD στον υπολογιστή. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει αρκετούς από τους περιορισμούς που έχουν τα DVDs και δίνει έτσι τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των ταινιών στον υπολογιστή του. Επίσης, επιτρέπει το διαχωρισμό του ήχου από το βίντεο και την αποθήκευσή του σε μορφή Mp3, καθώς και την αποθήκευση συγκεκριμένων ακίνητων εικόνων με σκηνές από την ταινία. Όλα τα παραπάνω γίνονται με πλήρη έλεγχο του χρήστη, ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει πάρα πολλές παραμέτρους, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί τόσο σε ποιότητα όσο και σε μέγεθος αρχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να τροφοδοτήσετε το πρόγραμμα και με τα αρχεία ενός DVD τα οποία έχετε ήδη μεταφέρει στο δίσκο σας. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πολύ καλό.

Σε ότι αφορά την εγκατάσταση, μόλις τρέξετε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, εμφανίζεται μια φόρμα εγγραφής. Η εγγραφή όμως είναι προαιρετική. Βγάλτε το τσεκάρισμα από το κουτάκι Receive upgrade… και πατήστε Don’t Show Again.








Download:  WinX DVD Ripper 5
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Ripping & Μετατροπή DVD
Περιορισμοί: Freeware

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More