Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ultrasurf

 Αν θέλετε να περιηγείστε ανώνυμα στο Διαδίκτυο και ταυτόχρονα να εξαφανίζετε τα ίχνη της περιήγησής σας εύκολα, το Ultrasurf είναι το πρόγραμμα που ψάχνατε. Περνάει μέσα από Firewalls, κρυπτογραφεί τις online επικοινωνίες σας, κρύβει την διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε από τα sites που επισκέπτεστε και διαγράφει στο τέλος αυτόματα το ιστορικό των περιηγήσεών σας, μαζί με τα cookies και την cache.

  Ένα πολύ σημαντικό προσόν του προγράμματος, είναι ότι σας εμφανίζει σαν να βρίσκεστε σε κάποια τοποθεσία των ΗΠΑ, οπότε μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε sites διαθέσιμα μόνο στο εσωτερικό της συγκεκριμένης χώρας, όπως τα Hulu, Spotify και Pandora. To Ultrasurf, δημιουργήθηκε αρχικά για να επιτρέψει στους χρήστες της Κίνας να σερφάρουν ελεύθερα στο Διαδίκτυο και είναι φορητό, οπότε μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας σε ένα USB stick. Μπορείτε έτσι να σερφάρετε ελεύθερα και όταν βρίσκεστε σε χώρους που επιβάλουν περιορισμούς και φυσικά να κατεβάζετε ότι θέλετε από το Διαδίκτυο, ακόμη και από torrent sites.

  To Ultrasurf ανοίγει τον Internet Explorer αυτόματα, αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει από τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις περιηγήσεις σας όποιον Web browser θέλετε. Για να κρύψει την ταυτότητά σας, το πρόγραμμα κατευθύνει την κίνησή σας μέσα από κάποιον server στο Διαδίκτυο. Επιλέγει αυτόματα τον πιο κατάλληλο server, αλλά μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε εσείς κάποιον χειρωνακτικά. Όταν το πρόγραμμα είναι σε λειτουργία, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η εικόνα ενός λουκέτου. Το πρόγραμμα είναι εντυπωσιακό για την ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητά του. Δεν επιβάλει περιορισμούς στο bandwidth, όπως δωρεάν υπηρεσίες VPN (Virtual Private Networking) σαν τις Tunnelbear και HotSpot Shield, αλλά απλά επιφέρει μια αναμενόμενη, σχετικά μικρή επιβράδυνση στις διαδικτυακές επικοινωνίες σας.


URL:  Ultrasurf
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7
Τύπος: Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο
Περιορισμοί: Freeware



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More