Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Όλα τα ελληνικά Torrent Sites (Trackers).

 Οι περισσότεροι χρήστες ψάχνουν προσκλήσεις για τα τρία-τέσσερα μεγαλύτερα ελληνικά torrent sites,αγνοώντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου είκοσι ελληνικοί Trackers.

 Φυσικά και το να γίνουμε μέλη στους δημοφιλέστερους από αυτούς έχει κυρίως πλεονεκτήματα,αλλά υπάρχει και ένα σημαντικό μειονέκτημα.Ο βαθμός δυσκολίας του να γίνεις μέλος τους...

 Παρακάτω θα βρείτε ένα οδηγό με όλους,σχεδόν,τους ελληνικούς Trackers ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς και να γίνετε μέλη του.Τα στοιχεία είναι κυρίως απο το site FindATracker.gr .




greekteam.cc







URL: http://www.greek-team.cc/
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση.

Ο γνωστός σε όλους μας πλέον MyTog.Net,συνέχεια του ιστορικού teamofgreekz.Αναλυτική παρουσίαση θα βρείτε εδώ.






tsibato.info





URL: http://www.tsibato.info
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση.

Ένας αρκετά δημοφιλής Ελληνικός tracker που άνοιξε πάλι.





Blue-WhiteGT.com





URL: http://www.Blue-WhiteGT.com
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση/Οι εγγραφές ανοίγουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους

Ίσως ο πιο μεγάλος Ελληνικός tracker και ο πιο παλιός. Μετά από ένα διάστημα απουσίας λειτουργεί πάλι μόνο με invites .Επίσης σε τυχαίες χρονικές στιγμές οι εγγραφές ανοίγουν για κάποιες ημέρες.






cytorrentz.info



URL: http://www.cytorrentz.info
Εγγραφή: -
Ο CyTorrentz Ασχολείτε Με Το Γενικό Upload Και Όχι Για Μια Συγκεκριμένη Κατηγορία.
Στον Tracker Απαγορεύεται Οι Χρήστες Να Ανεβάσουν Λειτουργικά Και ΧΧΧ Αρχεία.


galaxy-tracker.net




URL: http://galaxy-tracker.net
Εγγραφή: Ελεύθερη, Χωρις Προσκλήσεις

Ο Galaxy Tracker ειναι ενας νέος ελληνικός private tracker, με ξεχωριστές δυνατότητες που για να αποκτήσετε πρόσβαση εξ'όλοκλήρου στο site πρεπει απλα να κάνετε μια εγγραφη.




p2planet.net



URL: http://p2planet.net/
Εγγραφή: *Ελεύθερη ομως κάποια στιγμή θα κλείσουν

P2PLANET.NET πρόκειται για έναν Ελληνικό Tracker ο οποίoς έχει πάρα πολλά να προσφέρει στο χώρο του ελεύθερου διαμοιρασμού,
ο Tracker λειτουργεί κάτω απο νέο λογισμικό τις τελευταίες 20 μέρες και ο αριθμός των Torrents είναι πάρα πολύ μεγάλος. Οι κατηγορίες λίγο ως πολύ είναι σε όλους γνωστές θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στον Tracker μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή απο παλιές ταινίες (Oldies)
και own rips τα οποία ειναι σπάνιο να τα βρείς σε όλους τους Trackers.Η φιλοσοφία μας ειναι λίγο διαφορετική ισως από άλλα sites
που κυκλοφορούν στην αγορά.Το p2planet έχει ως σκοπό να προσφέρει στους χρήστες του ότι καινουργιο υπάρχει εντελώς δωρεάν και χωρίς
κανένα όφελος απο τους χρήστες του καθώς είναι από τα Site που δεν σκέφτεται τις διαφημίσεις και τα Dοnates και λεει ΝΑΙ στον ελεύθερο
διαμοιρασμό αρχείων.ΕπΊσης ένα ακόμα θετικό στοιχείο του p2planet είναι ότι στο site υπάρχουν πολλοί Servers και Seedbox με αποτέλεσμα
ο διαμοιρασμός αρχείων να γίνετε με πάρα πολύ μεγάλες ταχύτητες.





webhouseworld.net
 





URL: http://www.webhouseworld.net
Εγγραφή: Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον Tracker.




 richseed.net






URL: http://www.richseed.net
Εγγραφή: Ελεύθερη άνοιξε πριν μια εβδομάδα ένας νέος ελληνικός τρακερ, φτιαγμένος από μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται χρόνια στα τορρενταδικα..επισκεφτειτε το www.richseed.net, πείτε ένα γεια και δε θα χάσετε







cherrykiss.org


URL: http://www.cherrykiss.org
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση. 

Ο πρώτος και μεγαλύτερος ΧΧΧ tracker της Ελλάδας.Μόνο για μεγάλα παιδιά.





 hackers-gr.net 



URL: http://www.hackers-gr.net
Εγγραφή: Ελεύθερη


Σκοπός του tracker είναι ή ευχάριστη διαμονή σας, η καλή παρέα, αλλά και το υλικό που θα κατεβάσετε να αποτελεί πρότυπο ποιότητας καθως και μοναδικότητας.







hellas-torrentz.com


 URL: http://www.hellas-torrentz.com
Εγγραφή: Ελεύθερη

Ένας Ελληνικός tracker που λειτουργεί από το 2010.






Crete-Tracker.com



URL: http://www.ntelogo.org http://www.Crete-Tracker.com http://www.krhtikos.com
Εγγραφή: Ελεύθερη

Πλέον κυκλοφορεί σαν www.ntelogo.org , έχει αλλάξει 3 φορές το domain έως τώρα του ο tracker από την Κρήτη. σα το Ντελόγω δεν εχει, Κουμπάρε :: Powered by TA KOPELIA






global-evolve.com



URL: http://www.global-evolve.com
Εγγραφή: Ελεύθερη


Όπως στους περισσότερους trackers έτσι και εδώ θα πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση. επίσης μπορείτε να κάνετε Login με το facebook ή twitter λογαριασμό σας.







grtorrent.net


URL: http://www.grtorrent.net
Εγγραφή: Ελεύθερη

Ένας tracker με παιχνίδια , forum, radio και πολλά άλλα.







hellenic-world.net


URL: http://www.hellenic-world.net
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση)

Πρόσφατα αναβαθμισμένος Tracker , χωρίς διαφημιστικά και με δικαίωμα upload σε όλους ανεξαρτήτως rank. Ο Hellenic-World Tracker είναι για την ώρα ανοιχτός σε νέες εγγραφές μελλών. Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση. Το Αntihit & Run σύστημα είναι σε πλήρη εφαρμογή. Το shout box στην κεντρική σελίδα προσφέρεται για κουβεντούλα.






tracker.stigalaria.org




URL: http://tracker.stigalaria.org
Εγγραφή: Ελεύθερη

Ταυτότητα
Ο Galaria - Tracker αποτελεί συνέχεια του ΦΑΚ - tracker που δημιουργήθηκε απο την Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση Πληροφορικής Ιωαννίνων και ατόμων που συμμετέχουν / συμμετείχαν σε αυτή. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται από την ομάδα "Στη Γαλαρία".

Σκοπός

Ο διαδικτυακός τόπος http://tracker.stigalaria.org δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση και το διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού του οποίου το περιεχόμενο ή / και ο τρόπος δημιουργίας προβάλλουν έναν εναλλακτικό / αντικαθεστωτικό / αντισυστημικό λόγο.

Σκοπός του Galaria - Tracker είναι να αποτελέσει σύνδεσμος για διαμοιρασμό αρχείων με περιεχόμενο που κινείται στον αριστερό και ευρύτερο ελευθεριακό χώρο.

Παρακινούμε τους χρήστες του tracker να διατηρούν τα torrents που ανεβαίνουν οσο πιο κοντά στο προφίλ του tracker κάτι το οποίο έγκεινται στην υπευθυνότητα του καθένα μας. Συγκεκριμένα στο προφίλ του tracker δεν ανήκουν torrents:

# Σεξιστικού και φασιστικού περιεχομένου
# Αναπαράγουν την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ
# Ταινίες που δεν περιέχουν πολιτικό - κοινωνικό υπόβαθρο
# Λογισμικό Κλειστού Κώδικα


Στόχος της δημιουργίας του είναι να αποτελέσει ένα συμμετοχικό κόμβο διανομής υλικού θίγοντας κοινωνικά και άλλα ζητήματα, προωθώντας την ελεύθερη έκφραση και τη συλλογική δημιουργία.




animeclipse.com


Εγγραφή: Ελεύθερη



Eίμαστε μια μη κερδοσκοπική ομάδα με χόμπυ την μετάφραση Ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων (anime). Η ασχολία μας ονομάζεται fansubbing. Υποτιτλισμός από τους fans, για τους fans.





 vibes.cc



URL: http://www.vibes.cc
Εγγραφή: Μόνο με invite

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ποσότητα ποιότητα αλλά και ταχύτητα.
Παρ'επιπτόντως μόνο ορισμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα για upload.
Είμαστε private tracker, πρέπει να κάνετε εγγραφή πριν αποκτήσετε πρόσβαση εξ'όλοκλήρου στο site.








black-tracker.gr


URL: http://www.black-tracker.gr
Εγγραφή: Δεν απαιτείται εγγραφή 

Ο διαδικτυακός τόπος www.black-tracker.gr δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση και το διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού του οποίου το περιεχόμενο ή/και ο τρόπος δημιουργίας αντιστρατεύονται στον κυρίαρχο λόγο και αμφισβητούν το υπάρχον από μια ριζοσπαστική πιά.


Στόχος της δημιουργίας του είναι να αποτελέσει ένα συμμετοχικό κόμβο διανομής υλικού που συμπυκνώνει ή προβάλει την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων, την ελεύθερη έκφραση και τη συλλογική δημιουργία.




The Best Greek Tracker







URL: http://tbgt.info/index.php
Εγγραφή : Ανοιχτές

Το συγκεκριμένο Torrent Site μας συστήνεται ως ο καλύτερος ελληνικός Tracker...μακάρι να έχουν δίκιο και να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ώστε να εξυπηρετεί χιλιάδες έλληνες downloaders.





P2PGR.NET


URL:http://p2pgr.net
Εγγραφή:Η εγγραφή γίνεται προς το παρόν κανονικά και κατά περιόδους με invite από τα μέλη ή στέλνοντας μήνυμα στο p2pgrnet@gmail.com

Ο tracker είναι private και για να έχετε πρόσβαση στις πιο πολλές λειτουργίες πρέπει να κάνετε εγγραφή. Δώστε πολύ προσοχή στους κανόνες όταν εγγραφείτε για να αποφύγετε εκπλήξεις. Προσπαθούμε να ανεβάζουμε ταινίες και μουσική καλής ποιότητας, απαγορεύονται τα λογισμικά εκτός linux και ταινίες xxx. To upload επιτρέπεται από όλα τα μέλη αρκεί να τηρούν τους κανονισμούς.






d4ever.cc



URL: http://www.d4ever.cc
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση)

O tracker άνοιξε πριν από λίγους μήνες κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο μερικών φίλων.
Λειτουργεί χωρίς διαφημιστικά και donation με μόνη συνεισφορά το κέφι των μελών και την αγάπη στον διαμοιρασμό.
Για την ώρα οι εγγραφές είναι ανοιχτές και δικαίωμα upload έχουν όλα τα μέλη.
Η διασκέδαση είναι εγγυημένη με τα δύο ραδιάκια που λειτουργούν, ένα εκ των οποίων non stop, και τα torrents ενημερωμένα με ότι τελευταίο κυκλοφορεί!!
Σας προσκαλούμε στην παρέα του d4ever.cc!!''









mydlms.com 


URL: http://www.mydlms.com
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν αργότερα)

Ο tracker μας άνοιξε πριν έναν μήνα περίπου. Πιστεύουμε στην ιδέα του ελέυθερου διαμοιρασμού χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις και donation. Προσπαθούμε για το καλύτερο και να βοηθήσουμε όλους όσους εγγραφούν να βρουν τα αρχεία που ζητάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν. Υπάρχει ράδιο το οποίο κρατάει συντροφιά στους χρήστες όλη μέρα όπως επίσης και πλήρες forum για επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων. Upload μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη και να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας. Σας περιμένουμε στην παρέα μας www.mydlms.com!!!




private-torrent.com





Εγγραφή: Η εγραφές είναι κλειστές και η είσοδος στην σελίδα πραγματοποιείται μόνο με πρόσκληση.


Η σελίδα μας ξεκίνησε στις αρχές του 2011”ερασιτεχνικά” με σκοπό να προσφέρει την δυνατότητα διαμοιρασμού παντός είδους υλικού. Εύκολα προσβάσιμο για όλους,τους ειδικούς πάνω στα θέματα τεχνολογίας αλλά και τους μη.Για αυτό προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το περιβάλλον τις σελίδας όσων το δυνατόν λιτό αλλά και μοντέρνο παράλληλα.Ελαχιστοποιώντας τις λειτουργίες τις σελίδα σε αυτές που πραγματικά χρειάζονται και αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό για τον απλό χρήστη.

271 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 271   Νεότερο›   Νεότερο»

Εχεις ξεχασει τους παρακατω tracker αν μπορεις προσθεσε τους:

http://www.kapaki.info/
http://torrentzbay.org/
http://private-torrent.com/
http://www.d4ever.cc/
http://xpiratesxforum.com/

Βασικά μην μπείτε στο καπάκι δεν αξίζει καθόλου...άθλια εξυπηρέτηση και λίγο έως καθόλου seed...λίγη ποιότητα και μικρή ενημέρωση...οι περισσότεροι(ες) εκεί μόνο ράδιο ξέρουν να κάνουν και να χαχανίζουν στα λεγόμενα shoutboxes.

Ο d4ever.cc είναι αρκετά καλός τράκερ..με υλικό αρκετά γρήγορη ανταπόκριση σε νέα τορρεντς...και μια ευχάριστη σελίδα...για να κατεβάσει κανείς...Ποιότητα και Ποσότητα..είναι αυτό που τον κάνει να αξίζει ;)

Ο Best Greek Tracker... τελευταία έχει εξελιχθεί με πάρα πολλά τορρεντς...μερικούς εκπληκτικούς Uploaders και γενικα φοβερές ταχύτητες...καθώς τα Seedboxes πάνε και έρχονται...Μακράν ο ποιοτικότερος και ο πιο φιλικός προς τον χρήστη τράκερ...

p2planet Αρκετά..καλός...έχει Freeleech οπότε βοηθάει στο να φτιάξεις Ratio...πολλά τόρρεντ...με καλή υποστήριξη απο ομάδες όπως η [UndisputeD TeaM]...

GRTorrent απο μακριά...και αγαπημένοι...γενικά ότι πιο άθλιο έχω συναντήσει σε τράκερ...τρατζικ...

Ο Richseed πλέον έκλεισε οπότε, σαν παλιό μέλος έχω να πω οτι ήταν και αυτός ένα διαμάντι στον χώρο του διαμοιρασμού...φοβερή ποιότητα...και τρομερή υποστήριξη...κρίμα...

se auta pou xreiazetai prosklisi pos tin briskeis????

http://juggler8.blogspot.com/2012/01/torrent-sites.html

και που θα βρω εγω προσκληση για τον best greek tracker που δεν εχω?

kapaki ahahahahahah eleos ekei einai hounta

Ο Best Greek Tracker ήταν τόσο... καλός που έκλεισε ;) Δυστυχώς από ότι είδα είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα σχόλια που υπερεκθειάζουν κάποιον τράκερ και για να μην καρφώνονται λένε και 5 καλά λόγια για κάποιους άλλους είναι από κάποιον από τους διαχειριστές ατυτού του τράκερ. Οπότε μάλλον αναξιόπιστα τα σχόλια.

Όταν ξεφύγουμε στην Ελλάδα από τον "ανταγωνισμό" τότε ίσως καταφέρουμε κάτι. Μέχρι τότε η φιλοσοφία που επικρατεί θα είναι "δεν με νοιάζει που ψόφησε η κατσίκα μου αρκεί να ψοφήσει και του γείτονά μου".

Περαστικά μας λοιπόν ;)

ti sto kalo einai auta kanw egrafi kai den mou erxete pote mail...eleos kai lol mazi pfffff........

Ο Gr torrent.
Έως ενός σημείου ήταν από τους καλούς τρακερ
έως την στιγμή που ανέλαβε μια παράλυτη στο μυαλό
και φαντασιώνεται ότι έχει καβαλήσει καλάμι με φούντα
που βγάζει σκόνη
Είναι ντροπή να πατάμε έξω από έναν τρακερ άτομα και
χρήστες που έχουν κάψει το pc τους 24 ώρες το 24ωρο
έχουν βοηθήσει με το παραπάνω...με γνώσεις και με αγάπη
για πολλά θέματα .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ..ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΑΣ ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

Όσο για τους άλλους τρακερς που αναφέρονται δεν έχω κανένα παράπονό
είναι όλοι τους πολύ καλοί
και σέβονται τον χρήστη..

GRTorrent σωστα αναφερετε ο φιλος και οποιος αλλος εχει γραψει για τον τζιαρ η κοπελα εχει καβαλησι το καλαμι μα αυτη δεν κανη για τρακερ παρα μονο για αρχηγος της χουντας μακρια παιδια απο εκει για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο εχει τρακερ να πατε που εκτιμουνε τους χρηστες τελος ειπαμε μακρια απο το GRTorrent

tha elega to idio akrivws me toys pio pano filoys
vreeeee ntroopiiiiiiiiiiii ligakiiiiiii

Πείτε κάποιο site με directdownloa γιατί έχω σε πολλά host premium account

Δοκιμαστε τον leecherworld.info εναν καταπληκτικο νεο Ελληνικο τρακερ!!!

Ο πρωτος δωρεαν Ελληνικος τρακερ ειναι πλεον γεγονος και απορω που ακομα δεν τον εχετε επισκευτη !!!!
(viratox.info) δεν χρεωνεστε download και ολα τα τορρεντ του ειναι free και για παντα προλαβετε !!!!

Ειμαι στον χώρο 6 χρόνια απο τους ελληνικούς τράκερ μπορώ να πω οτι με ευχαριστούν μονο 3 τράκερ οι παρακάτω

p2planet.net
mytog.net
blue-whitegt.com

Αξίζει να είστε σε ενα απο αυτούς τους τράκερ έχουν ποιότητα ταχύτητα και οργάνωση δυστυχώς υπάρχουν περίπου 25 τράκερ αλλά υστερούν σε πολλά θέματα !!!!!

17 Ιουλίου 2012 4:18 π.μ.

ξέχασες να αναφέρεις και το tsibato.info ως έναν από τους κλασικούς ελληνικούς torrent tracker με πολύ και καρασπανιο πράγμα από ελληνικά και ξένα είδη γενικώς

Αναζητώ tracker με πλήθος αλλά και θεματολογία σε eBooks, όχι μόνο περιοδικά και comics... καμιά πρόταση παλικάρια ?? Έκλεισε το greekddl το οποίο ήταν άρχοντας στις αναζητήσεις μου. Ευχαριστώ !!!

για υλικο απο αγώνες μπασκετ Εθνική Ομάδα και Συλλόγους ποιο έχει τα περισσότερα?

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Ολοι οι Ελληνικοι τρακερ αξιζουν ρε παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι .
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να κατσετε καπου που δεν σας αρεσει και δεν περνατε καλα .
Για καντε μια βολτα και απο τον leecherworld να δειτε ομορφια !!!

Πολλά χρόνια σε τράκερ μου αρέσουν mytog p2planet tsibato kai bwgt δυστυχώς δεν χρειαζόμαστε 24 τράκερ ειναι παρά πολλύ γιαυτο και βλέπουμε να κλείνουνε μολις ανοίγουν ηστερουν σε οργάνωση και σχεδιασμό τους επόμενους 3 μήνες θα έρθουν πολλές αλλαγές σε torrent site !!!!

my tog,p2planet,οσο για τον leecherworld δεν εχω ξαναδει τιποτα χειροτερο,μονο διαφημιση και σπασιμο νευρων

Συμφωνω και εγώ μαζί σου για το leecherworld ... χειροτερος όλων !!! απο όλες τις πλευρες και μαλλον θελουν να βγαλουν και λεφτα, και απο κόσμο που συχναζει ? αστα να πανε οι χειρότεροι !!!!!!!!!

tsibato αρκετά καλός ευτυχως χωρις διαφημισεις και donate
Mytog καλο.... (ελεος ομως με αυτα τα donate και τις διαφημισεις τους
εχει καβαλησει ενα καλαμι σαν τον grtorrent)
seedlovers.net αρκετά καλός αν και νεος τρακερ. ευτυχως χωρις διαφημισεις

Torrent Site
1) TSIBATO - Μακράν ο καλύτερος
2) BWGT - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!!!!!
3) NETLOGO

Για να απαντήσω και σε κάποιες ερωτήσεις προηγούμενων φίλων...

για υλικο απο αγώνες μπασκετ Εθνική Ομάδα και Συλλόγους ποιο έχει τα περισσότερα?
tsaba.tv

Πείτε κάποιο site με directdownloa γιατί έχω σε πολλά host premium account
greekddl.eu

exei kaneis proskliseis gia mytog.....k tsibato??

ωραιο το tsibato ομως και να εχεις προσκληση δεν μπορεις να στειλεις εχουν κλεισει το συστημα...

Εμενα μου αρεσει και το seedlovers.net χωρις διαφημισεις και donate.. και δεν μαζευει σαβουρα οπως το leecherworld εκει θελουν να βγαλουν λεφτα και εχουν βαλει εν σωρο σιτε μεσα του ιδιου πρεπει να ειναι για να βγαλει χρημα...αλλα δεν ειμαστε χαζοί !

ποιες διαφημισεις ρε παιδια στο leecherworld ?
οταν μιλαμε να ξερουμε τι λεμε

εγω βλεπω εχουν τα παντα απο νεες ταινιες και με τρελες ταχυτητες κατεβασματος οι ανθρωποι

απο μενα μπραβο τους για την προσπαθεια που κανουν

εμενα μου αρεσουν το tsibato το p2planet και το ntelogo σαν ποιο μεγαλα και παλια και οι cube και leecherworld σαν νεος tracker

ο hellas πολυ παραμυθι ολο αποκλειστικα λενε που τα ιδια τα βρισκεις αλλου και πολυ ποιο πριν

το seedlovers δεν μιλαμε για σαβουρα μιλαμε για πολυ χαλια
εχουν φορτωσει παρα πολυ ξενη μουσικη ασχετη που ουτε καν θα θυμουνται απο ποιο ξενο τρακερ την εχουν βρει και θα φανει οτι κανενας δεν παιρνει τιποτα και πολυ σειρα με τουρκικα που την παιρνουν απο το tsibato

Στον έναν θέλεις πρόσκληση και άντε να την βρεις, στον άλλον πάλι πρόσκληση θέλεις αλλά και να την βρεις έχουν κλείσει το σύστημα οπότε άκυρο, τρως την πόρτα σου και την κάνεις με ελαφρά, ε ναι ρε φίλε, μη μπει κανείς μέσα και τους κατεβάσει το υλικό! Όσο για τους υπόλοιπους, όσους δεν κλείσανε, ότι να ‘ναι, μια έτσι μια αλλιώς, τελικά… που είσαι ρε ηρωικέ greek tracker! Πάλι καλά που υπάρχει και το p2planet πάντως.

Σε όσους ψάχνουν πρόσκληση για μεγάλους trackers ας κάνουν μία δοκιμή στο artofsharing.gr...με λίγη υπομονή και συμμετοχή σίγουρα θα βρούνε αυτό που ψάχνουν.

0.arenabg.com το πρωτο ειναι μηδεν οχι ομικρον. ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΟ SITE ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΡΡΕΝΤΖ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για τους φίλους που ψάχνουν κάτι σε direct download εκτος απο το αναφερόμενο παραπάνω greekddl.eu που είναι πάρα πολύ καλό σαιτ υπάρχουν και συνιστώ τα:
greek-best.com
magic-warez.net

Aν έχεις πριμιουμ λογαριασμο κατεβάζεις τρελά ή αν έχεις υπομονή (όπως εγω) κατεβάζεις χαλαρά χρησιμοποιώντας ένα καλό downloader π.χ jdownloader.
Έτσι ξεμπερδεύεις με κανόνες rario κ.λ. αλλά και με τις παραξενιές κάποιων moderators που την έχουν δει εξουσία.

ρε παιδια για παιχνιδια πιο ειναι το καλυτερο αλλα να ειναι ανοιχτο γιατι σε κανενα δν μπορω να μπω....

www.interneo.org to kalytero elliniko tracker mpeite oloi edw!

δεν ξερω αν ειναι ελληνικο αλλα ΑΞΙΖΕΙ

http://yify-torrents.com/browse-movie

Εχετε μεινει πολυ πισω. Πολλοι απο αυτους εχουν κλεισει ενω καποιοι οπως ο cherrykiss για παραδειγμα εχουν μονιμα εγγραφες ανοιχτες...

παιδια το tsibato.info εκλεισε? ξερει κανεις?

kalispera sas egw mono to gamato ixera kai ayto ekleise den xerw kanena sait gia na katevasw taineis kai tragoudia xereis kaneis kanena sait kalo na katevasw kamia taineia kai tragoudia ??

Ευχαριστώ τον Ανώνυμος για τα δυο direct download site.

kalispera, kserei kaneis an ekleise to p2planet?prospatho 3 meres twra kai den mporo na mpw.efxaristo

search for"dark sides of greece.doc"at μtorrent.it is free and for all.also available at pirate bay.

Grtorrent...pio vlakia tracker den iparhi...palia itan poli kalos ala halasan...piran ta miala tus aera....OKSO ORE KE KSEKUMBIDIA !!!!

Τι γίνεται με το galaxy tracker; Έχει προσωρινό πρόβλημα ή κλείσανε;

http://www.mydlms.com/index.php εδω παιδια ειναι μια χαρα και με καλη παρεα

paidia kserei kaneis ti vazoume sto pedio eggrafis sto my2planet pou zitaei invite coode?

Παιδιά επειδή εδώ μέσα κάποιος που δεν έχει τρελές γνώσεις χάνεται, μήπως ξέρεις κανείς κάτι καλό τύπου p2planet?

Ξερει κανεις τι γινεται με τον p2planet.net? Μεχρι εχθες ολα ηταν καλα εκανα donload kai seedara κανονικα αλλα σημερα μου τα βγαζει ολα ta torrent kokkina και δεν μπορω να μπω στh σελιδα καθολου!

Τι έγινε ρε παιδια με το p2planet, ξέρει κανείς;

Το p2planet όπως και το galaxy tracker από χθές το απόγευμα δεν ανοίγουν Άν ξέρει κανείς από το staff τους ας μας πει τι παίζει

Galaxy Tracker ADMIN
=====================
Έχουμε σοβαρά προβλήματα με τον server μας. Ίσως χρειαστεί να μεταφερθούμε σε άλλο. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Μείνετε συντονισμένοι στο twitter μας.
https://twitter.com/GalaxyTracker

borei kapoios na mou pei sas parakalo mia selida kali san to greekddl gia na katevazo?

paidia mpeite sto greekbetter.info. einai anoixtes oi eggrafes.

apo tis 24/11 kai to p2planet kai to galaxy tracker kai o vibes.cc dn mpainoun.ti egine ta piran ola svarna kai ta kleinoun gamo to feleki tous(min po tpt pio vari)

Καλά μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με όλα αυτά τα site και τα πήραν όλα με την σειρά????????????????? Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει παρακαλώ σε όλους εμάς!

mas kovoun tous trackers,mas kovoun to live stoixima,re dn pane na gamithite kariolides.gamo to kratos m gamo

MOY KANEI ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΚΕΡ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ DDOS ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ .... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ GRTORRENT ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ GOOGLE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ..ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ? Ή ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΙΤΕ ?ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΧΑΚ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΟΙ OWNER ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝΕ !

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ TRACKER ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ TRACKER. EINAI KAΠΟΙΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TRACKER.

Μπείτε στο greekbetter.info. Είναι Ελληνικός tracker και οι εγγραφές είναι ανοιχτές, χωρίς διαφημήσεις και με καλές ταχύτητες.

Ξέρει κανείς τι έπαθε ο p2planet;Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο του p2planet για να κατεβάζεις σειρές και ταινίες;

To p2planet εβγαλε νεα ανακοίνωση εδώ

https://sites.google.com/site/escapetoweb/home

Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΙ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ΄

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με όλα στο ιντερνετ? Έχουν κλείσει τα πάντα? Δεν έφταναν όλα τα αλλα έκλεισε και το subz.tv? το tv. subtitles σταμάτησε να βάζει καινουργιους υπότιτλους? Εχουν βάλει στόχο στη χώρα να τσακίσουν τα πάντα??? Ξέρει κανείς οτιδήποτε???

re paidia ti yparxei apo paidikes tainies;;pou na psaxo eimai ligo ksan8ia

Θα τολμήσω να πω ότι τα πρόσφατα πεσίματα των τράκερ οφείλονται σε συντονισμένες ενέργειες χάκερ. Απλώς αυτή η τακτική δεν συνηθίζεται από τους "ηλεκτρονικούς μπάτσους"-τσιράκια της ΕΠΟΕ/ ΑΕΠΙ και δεν συμμαζεύεται. Οι οποίοι αν θέλουν να ρίξουν μια σελίδα, συλλαμβάνουν τους διαχειριστές, πραγματοποιούν επιδρομή στους servers και η σελίδα απλώς εξαφανίζεται από προσώπου διαδικτύου. Σε αντίθεση με συνεχόμενα downtimes και αναγκαστικές "συντηρήσεις". Γιατί γίνεται αυτό; Πως λέμε ευγενής άμιλλα; Ακριβώς το αντίθετο.

to p2planet έκλεισε πάλι...Ξέρει κανείς τι γίνετε παιδιά;

re paidia to tsibato.info eklise? kserete ti ginete?

πώς μπορώ να βρώ προσκλήσης σε τράκερς; ενδιαφέρομαι να κατεβάζω προγράμματα για windows. Μπορώ να προσφέρω σε ένα τράκερ πολλά διάφορα προγράμματα σχεδιαστικά με τα κλειδιά τους!

email: texas_tec@yahoo.com

Νεος τρακερ μονο με μουσικη, ισως ο μοναδικος στην ελλαδα.
Καντε εγγραφη πριν κλεισει τις εγγραφες.
http://musicgr.net

paidia uparxei kapoios tracker me e-books???sto greekddl.eu den exei e-books....

Εκλεισε οριστικα ο p2planet σας περιμενουμε greekbetter.info!!!

Εισαι σιγουρος φιλαρακι οτι εκλεισε ο p2planet; Απο οτι καταλαβα το παλευουν για να μη κλεισουν.Για ψαξτο λιγο καλυτερα το θεμα

τι παλευουν?το απαλευτο?αφελης το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω εισαι.Η σελιδα ειναι ΕΚΤΟΣ και δευτερον οταν παει νανοιξει βρισκετε στο σημειο προτου δεχτουν τα ντος.Εχουν κανει back up για να κερδισουν χρονο και να νομιζει ο κοσμος πως κατι γινετε και να ελπιζει αδικα.το θεμα δεν συμμαζευετε πλεον.Κριμα γιατι ηταν καλουτσικος τρακερ

παιδια μηπως εχει κανεις σας invite code για το p2planet.net γιατι προσπαθω να κανω εγγραφη και αν δεν το βαλω δεν με αφηνει. ευχαριστω.
επισης εχω αρκετες προσκλησεις για το tsibato.info για οποιον ενδιαφερεται.

GREEKBETTER.INFO paidia einai pl kalos kayevazo grigora

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι βρισκόμαστε στις τελικές εργασίες στον server για να αντιμετωπιστούν τεχνικά πρόβληματα που εμφανίστηκαν απο τις 25 Νοεμβρίου και είχανε αποτέλεσμα την διακοπή λειτουργίας των τορρεντ και του ράδιο καθώς και της πλοήγησης του p2planet.net πιστεύουμε οτι αύριο το αργότερο μεθαύριο το p2planet θα επιστρέψει στην ομαλή λειτουργία και θα λειτουργούν κανονικά τορρεντ και ράδιο εμείς θα είμαστε πάντοτε εδώ να επιλύσουμε τα προβλήματα που θα εμφανίζονται με οποιονδήποτε χρηματικό κόστος.

Με εκτίμηση
p2planet.net staff

Εγω ειμαι uploader στο site...

re paidia mas doulleyete afou exi klisi to sait ai sixtir na pas k esy kai to sait sas edo k ena mina pia aganaktisame.vrika allo.eleos pia.po

το p2planet θα ειναι παλι στην κορυφη...!!!
vip-

Ανώνυμος says:
11 Δεκεμβρίου 2012 11:10 μ.μ. Reply

re paidia mas doulleyete afou exi klisi to sait ai sixtir na pas k esy kai to sait sas edo k ena mina pia aganaktisame.vrika allo.eleos pia.po

Σε οποιο site και να πας να ξερεις πως θα εισαι ανεπιθυμητος και τελευταιος!Τα παιδια ολων των τρακερ δεν ειναι υποχρεωμενα να ρισκαρουν τα παντα για να παρεχουν σε εσενα τον εγωισταρο οτιδηποτε σου κατεβει στο κεφαλι! Ας σοβαρευτουμε λιγο, καλα λενε πως το Ελληνικο Ρ2Ρ ειναι το χειροτερο...

Ανώνυμος says: 12 Δεκεμβρίου 2012 2:15 π.μ. Reply
το p2planet θα ειναι παλι στην κορυφη...!!!
vip-


vip=Θυμα

KAPOIOS MIA PROSKLISI GIA MYTOG.AN MPORI.TO KALITERO SITE MOU EIPAN INAI

παιδια το greekbetter ειναι ανοιχτο ελατε εκει

Αυτα που διαβαζω με κάνουν να αηδιάζω!
Το Ελληνικο Ρ2Ρ ηταν και οπως φαίνεται ειναι το χειροτερο...
Δειξτε λιγο σεβασμο σε οσους παλευουν καθημερινά για εσας...
Οσο για το σχολιο
"Εκλεισε οριστικα ο p2planet σας περιμενουμε greekbetter.info!!!"
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις?

Ανώνυμος says: 12 Δεκεμβρίου 2012 7:04 μ.μ. Reply
Αυτα που διαβαζω με κάνουν να αηδιάζω!
Το Ελληνικο Ρ2Ρ ηταν και οπως φαίνεται ειναι το χειροτερο...
Δειξτε λιγο σεβασμο σε οσους παλευουν καθημερινά για εσας...
Οσο για το σχολιο
"Εκλεισε οριστικα ο p2planet σας περιμενουμε greekbetter.info!!!"
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις?

εχει δικιο ο πιο πανω φιλος,ειναι πολυ ωραιο σαιτ παιδια ελατε και εσεις greekbetter.info.οσο για το σαιτ που εκλεισε λυπαμαι πολυ αλλα δεν ειναι το πρωτο ουτε το τελευταιο.Εσυ που γραφεις μαλλον εχεις καποιο οφελος και τοσο πολυ σε πειραζει.Υπαρχουν τοσα ωραια σαιτ οπως και το mytog αλλα ειναι με προσκληση και εχω μονο μια

poso xairomai pou to p2planet eklise gia panta xaxaxa.me eixan kani ban gia diplo logariasmo,eno tous ixa exijisei pos empene kai o aderfos mou.ax,kala na pathete.

PAIDIA MIA RPOSKLISI GIA TO MYTOG SAS PARAKALO.EINAI TO KALITERO MOU IPAN

Οσο κι αν το θελετε το p2planet ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΗΔΗ μπορειται να μπειτε στην σελιδα ξανα ...
Οσο για τα σχολια "Χαιρομαι που εκλεισε κ.α ", οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... Οσο κι αν θελουν καποιοι να εκμεταλλευτουν τις τελευταιες επιθεσεις , δεν θα τα καταφερουν γιατι δεν εχουν τα κοτσια να παραμεινουν σταθεροι σε αυτον τον χωρο.

kai ego vre afelh giati den mporo na mpo pou pedeyomai edo kai 4 meres alla apiydisa?san den ntrepese les psemata ston kosmo serseri

Ntropi na kanoume tin douleia mas oloi Kai meta na zitame k ta resta min syzhtate tetoia themata a fists ta ki Oti
Einai na ginei tha ginei kales giortes se olous

mia prosklisi gia o mutog?dino 3 apo tsibato

Ρε παιδια μια προσκληση για το grtorrent κανεις???? Ειναι το καλυτερο απο ολα τα ελληνικα παντου ακουω και προσπαθω εδω και μηνες αλλα δε βρισκω pleaaaaaaaaseeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαι εγω θελω μια προσκληση για grtorrent .. Με εχουν κανει ban παλια και δεν μπορω να μπω γμτ.. Και πουθενα σε ελληνικα sites δε βρηκα αυτα που εχει εκει..Αν γινεται στειλτε μου προσκληση στο elena56tor@hotmail.com EYXAΡIΣTΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI GO THELO MIA GIA GRTORRENT!!! SAS IKETEUO!! EIMAI SE OLOUS TOUS ELLINIKOUS KAI EXO POLI KALO RATIO..KSERO OTI EINAI POLI AUSTIRA STON GR KAI DE DEXONTAI HIT AND RUNNERS ALLA EGO EIMAI KURIOS! PLEASE!!!!!!!!!!OPOIOS EXEI AS STEILEI STO FACEMAS889@HOTMAIL.COM

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ GRTORRENT ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝ INVITE CODE ΓΙΑ ΤΟ P2PLANET?

file dimitri se parakalo para poli ..Otan anoiksoun oi proskliseis ston Grtorrent steile mou mia kai emena sto gtept908@gmail.com ..
Exo akousei oti den uparxei kaluteros ellinikos kai oses fores kai na prospathisa edo kai 5 mines de mporo na mpo.. Sto p2planet eimouna palia alla to eixane xakarei polles fores kai mou stelnane hackers sto palio mou email mhnumata kai zitisa ti diagrafi mou giati fovithika.. De ksero an einai asfales katholou.. Alla filao ta rouxa mou.. MI ME KSEXASEIS FILE DIMITRI!!!!!

re paidia uparxei kanena site pou na periexei kai e-books???????den mporw na brw pou8ena............sto greekddl.com eixe ta panta.......uparxei kati paromoio????????

ebooks mono sto grtorrent exo vrei filaraki ..oloi oi upoloipoi exoun ta klassika alla exei kleista kai eggrafes kai invites.. einai poli austiros..

to http://webhouseworld.net έχει e-books.Για κανε μια βολτα να δεις

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ GRTORRENT. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ INVITE ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ..
ΤΟ email μου ειναι trogty3@freemail.gr
ΠΑΙΔΙΑ PLEASE!

ki emena paidia steilte mou sas parakalo poli gia ton grtorrent. tah saw eimoun eugnomon
mateeo77@windowslive.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ REGISTER ΣΤΟ P2PLANET.NET KAI ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ PROXY SERVER ΚΑΙ ΤΟ REGISTER ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΣΩ PROXY. TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ PROXY ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ P2PLANET ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ή ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΟ FORUM KAI ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

makria apo p2planet paidia!!!!!!!!!!! to xakaroun sunexeia kai sunexeia h vasi dedomenon tous einai ston aera exo allaksei 5 mail giati sunexeia hackers mou stelnane mhnimata pou xakaran to p2planet....ta diegrapsa ola kai vrika kai thn isixia mou more den ksanapato ekei mesa pou na kopaniounte!!!!!!!

to findatracker gr

kserei kaneis pos ehei metonomastei?

den exei metonomastei.. einai ksana online..alla de to sunisto.. dimosieuei minimata mono apo tous dikous tou..afinei osa uvristika sxolia einai gia allous trakers ektos apo autous pou tou akoumpane kana dekaeuro to mina .an grapseis kanena parapono se traker pou einai upo ti prostasia tou de to dimosieuei.. mi xasei to dekaeuro..xaxa.. ligditis....pfff ..gemise o kosmos apo tetoious ilithious.

Οντως το p2planet το εχουν ξεπατωσει στο χακαρισμα..Πρεπει να μπαζει απο παντου..Σε καποιους χρηστες στελνουν ακομα emails οι χακερς.. μετα το πρωτο χακαρισμα την εκανα εγω.. περαν του οτι δεν εχει ταχυτητες .. ταχυτητες βρηκα μονο στο grtorrent αλλα εχει κλειστα τα invites .. ειναι παρα πολυ αυστηρο.
Οσο για το findatracker εχεις απολυτο δικιο φίλε... Το παρατηρησα και εγω αυτο..

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!! ΕΝΑ INVITE ΓΙΑ ΤΟΝ GRTORRENT!!!!!!!!
brtbg77@hotmail.com

kalhmera k kalh xronia mipos iparxei kana site idio san to vibes?
gia mena htan to makran kalutero site gia downloads!!!
kai ean nai k einai mono me prosklhsh peste moy na dwso email gia ena invite!!!

ta 3 kalytera site einai to p2planet to mytog kai to tsimpato.
to p2planet exei klisei tis egrafes alla apo oso eida kykloforoyn invite kai anigei mia imera to mina tis egrafes.
to mytog einai mono me invite alla kati paizei afoy prosfata alaxe domain, sta meion oti exei epivalei tis diafimiseis kai sproxnei to kosmo sto donate.
to tsimpato kai ayto me invite alla yparxoyn arketa sto net kai ayto anigei tis egrafes kapoies imeres.
ola ta alla site apla katevazoyn torrents apo ta 3 prota kai ta prosferoyn san dika toys.
i protasi moy einai na psaxtite gia to p2planet, ontos eixe pesei logo attack alla edo kai kana mina katevazo mia xara torrent poy anevenoyn sta alla site meta apo meres mi sas po evdomades.

egw pedia eimouns to p2planet kai meta pou epese vrika to greekleech.info exei kai ekei kales taxitites kai efxaristi parea tha doume sto melon ti ginete me ta p2p site

kalhmera...egw psaxno ena pou na einai opws to vibes...den 8elw ena opws lete einai to p2p 8elw ena pou na katevazw apo ekeino to site opws htan k to vibes...hparxei?

οτι λαλακια ο καθεις σκεφτεται τη γραφει σε ολους τους τρακερς εχει σωστους και περιεργους αν ψαχτειτε υπαρχουν ξενοι που σφυρανε και δε χρειαζεται να καιτε ta pc sas λιγο ψαξιμο θελει και να ξερεις να βρισκεις υποτιλους τιποτα αλλο και αφηστε στη μπαντα donate κλικες κλπ

Υπαρχει και το www.gamwtinepoe.info.

Ελάτε και ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα!!

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το link για το blue white?Το είχα αποθηκευμένο και έμπαινα αυτόματα αλλα λόγω format...δεν το έχω. www.blue-whitegt.com δε μου το ανοίγει!

http://www.torrentmaniacs.info/

Ενας καινουριος τρακερ ανοιξε!

''Ανώνυμος says: 9 Ιανουαρίου 2013 9:38 μ.μ. Reply
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το link για το blue white?Το είχα αποθηκευμένο και έμπαινα αυτόματα αλλα λόγω format...δεν το έχω. www.blue-whitegt.com δε μου το ανοίγει!''

Αυτό είναι το link, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον τράκερ και προς το παρόν δεν λειτουργεί

GREEKBETTER.INFO apofugete autoin edo tin malakia tracker osoi mporeite einai gia ta panuguria,o galaxy-tracker.net k o p2p leitourgoun kanonika me free egrafes

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΝΑ SITE ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΓΙΑΝΝΗΣ.

pws ksereis oti to greekbetter,info oti einai gia ta panuguria? pws to evgales ayto to simperasma? egw vlepw oti paei poly kala, malon esy eisai ena atomo kompleksiko k valto gia na pikareis kapioys apo toys poio kaloys traker san ton greekbetter.info.

ego pantos vrika thn ygeia mou me to kryve den ksero gia esas...
mairy

pooooooooooo paides piga na mpo sto p2planet kai evgale afto oti ton xakaran!!!!!ti egine re paides???kai tora ti tha ginei me afta pou lene ola ta prosopika sthn fora???
http://i50.tinypic.com/2n1t5xz.jpg

Pedia as mevoh8isi kanis parakalo giati den 3ero pos ginete na kano engrafi sta site giati mou grafoun download movie kai ta lipa ala den ginete tipota parakalo poli

anakoinosi gia na mazevete kosmo sto mpourdelo sas vgazete alla anakoinosi gia to ti ginetai kai an eimaste asfaleis apiasto oneiro e?NTROPI SAS!!!

Παιδιά το Greek-parea.net είναι καλό. Έχει μουσική ελληνική και ξένη, ταινίες, σειρές, ότι θέλετε! Και δεν χρειάζεται πρόσκληση. Μόνο μια απλή εγγραφή.

paidia to webhousenet einai moufa...8a eprepe na meinei klistei keklimenon ton 8iron k na meinei me tous elaxistous. dioti emena xoris na ekana kati tragiko aposo ksero dioti den idopoii8ika logo hit&run me apekleisan...den to katalabaino ayto to sistima...ego exo kapoies ores tis imeras anoixto ton ipologisti k to internet. den zo moni spiti mou ara prepei na exo k periorismeni xrisi...as kanei kapoios kanena side tis prokopis opou na mporoume na katebazoume...

το ίδιο έπαθα και εγώ έλσα μου.Το βράδυ ήμουν εντάξει και την άλλη μέρα που μπήκα βράθηκα με 13!!!!!! H&R!!!!!!!Και στα emails που έστειλα απλά για να μου εξηγήσουν που βρέθηκαν τα 13 H&R δε μου απάντησε κανείς.......
manolis2012

paidia thelw prosklisi gia TSIBATO kai MYTOG.NET.
mporei kaneissss???

private-torrent ξερετε τι εγινε με το site? εγω ειχα κανει εγραφη εμπαινα κανονικα ξερεται αν το εκλεισαν? ευχαριστω

d.4ever.cc εκανα εγγραφη και μου εστειλαν ενα μειλ...επιβεβαιονοτνας το username kai passwordου....παω να κανω
loggin.... δε μαφηνει.... τι κανω λα8ος?

παιδια ξερει κανεις καποιο σαιτ που να κατεβαζει τις σειρες τις tv με torrent ?????

Έκλεισε ο Grt κ ο kryve????Εκλεισαν όλα????? Τι γίνεται? Μέχρι κ το teniesonline έκλεισαν...ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες??

Ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο kryve δωστε ενα link.......

Το GreekUploads είναι μια σελίδα ελεύθερης διακίνησης Ταινιών, Σειρών, Μουσικής, Εφαρμογών κ.α όπου μπορείτε να βρείτε links απο όλους τους γνωστούς hosts και όχι μόνο.
The GreekUploads is a site with free links of Movies, Series, Music, Software etc. You can find links from all famous hosts and not only.

Το καλύτερο ελληνικό SITE GREEKUPLOADS
Κατεβάστε : Ταινίες , Σειρές ,Μουσική , Παιχνίδια , Εφαρμογές , Περιοδικά , Βιβλία , Κόμιξ
Επιλογή μέχρι κ ενσωματωμένους Ελληνικούς Υπότιτλους GREEKUPLOADS

Δεν χρειάζεται καν εγγραφή
για κατέβασμα αρχείων στο GREEKUPLOADS (όπως κάνουν πολλά άλλα site)
αυτή η επιλογή είναι μόνο για όσους θέλουν να ποστάρουν διαδρομές αρχείων
(να κάνουν upload links δημιουργώντας threads για download)
να μιλάνε στο Shoutbox κ να επικοινωνούνε με τους admin για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

Καθημερινός έλεγχος,συνεχές καινούργιο υλικό, εύκολο περιβάλλον - εύκολη χρήση
το καλύτερο site για κατέβασμα, θα το ξέρετε: αυτή η ιστοσελίδα θα σας προσφέρει ό, τι ψάχνετε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ LIVE STREAM ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ,ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Στο GREEKUPLOADS θα βρείτε τα πάντα γιατί στο GREEKUPLOADS Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ

Όντως το webhouse είναι για τα μπάζα... Σε πετάν, σε κάνουν ban μέχρι και το ip σου καιδεν ξέρεις πώς και από ποιον να ζητήσεις το λόγο. Τελείως ανεύθυνοι. Τελικά χαίρομαι που "με ξέκοψαν" για να ασχοληθώ με κανέναν καλύτερο tracker..

Μήπως μπορει να μου στείλει κανείς πρόσκληση για mytog ή p2planet??
(plouto94@hotmail.com)

mia proskhsh paidia poios prwtos!!
keles1984@yahoo.gr

Ευχαριστώ τα παιδιά που στην αρχή αναφέρανε το kapaki.info
Υπάρχουν απίστευτα σπάνια αρχεία ήχου, σε flac μορφή, με τα οποία έχω ενθουσιαστεί. Από ταχύτητες, είναι απίστευτα γρήγορες, σε όλα τα νέα αρχεία.. Σε κάποια ποιό παλιά έχω ένα θεματάκι, αλλά υπομονή. Από ταινίες, δεν ξέρω για να πώ με σιγουριά τι παίζει.
Σε ελληνική tv μακράν για μένα καλύτερο το tzaba.tv, και για θέμα ταχύτητας κατεβάσματος, και για ποιότητας εγγραφών

Οι εγγραφές τους είναι ανοιχτές

οντως εκει στον gr torrents ειναι μια καβαλημενη .δεν ξερω τι πινει.με πεταξε και εμενα εξω γιατι εκανα φορματ τον υπολογιστη και δεν κρατησα τα αρχεια για να ξαναανεβασω οταν κατεβαζα κατι που ηθελα και ξεπερασα το ratio .τελος παντων βριστικαμε μεσω email και με απεκλεισε απο τη σελιδα.

GrTorrent-Kryve παιδια ανοιξαν οι εγγραφες για μενα δεν υπαρχει καλυτερος! Δεν ξερω τι λες φιλαρακο εσυ Ανώνυμος says: 4 Απριλίου 2013 - 5:40 μ.μ. αλλα οι τυποι ειναι μαγκες και ξηγημενοι με παντελονια.Με παντελονια..για ψαξτο καλυτερα.

mia prosklisi gia to mytog i opio allo elliniko gia katevasma elinikon tenion eyxaristo sssolomos@hotmail.com

ΓΙΑ ΤΟΝ XELLAS-TORENT ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ---ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ--ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ GTORENT ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ --ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...---

o academia εκλεισε; ξερει κανεις τιποτα;

to tbgt.info an den ekline 8a itan to kalitero site me diafora.

gia to vibes.cc 3eroume tipota pote 8a ksana anoiksei i an eklise oristika ?
Thanks.

Καλησπέρα παιδιά,διάβασα με πρόσοχή όλα όσα γράψατε και ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Είμαι χρήστης όπου ενδιαφέρεται κυριως για μουσική συλλογές και τραγούδια και δεν μπορώ να βρώ μια άκρη.Προσπάθησα σε όλα τα site που δώσατε αλλά όλα είναι κλειστά.Αν θα θέλατε μια βοήθεια το εμαιλ μου είναι strata_morfi@hotmail.com
Καθε πρόσκληση είναι δεκτή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερα σας.Διαβαζω πως θελετε προσκληση.'ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ?'Εγω δεν εχω κανεναν να μου στειλει προσκληση.Ερχομαι λοιπον απροσκλητος και ζητω να μου στειλετε εσεις μια προσκληση.--ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-'thitakapa'

O grtorrent έχει καβαλήση το καλάμι και φαίνεται μόνο και μόνο διαβάζοντας την αρχική του σελίδα. Ένας χρήστης που σέβεται τον εαυτό του δεν θα τον χρησιμόποιούσε. Εγώ διαμαρτηρίθηκα και με έκαναν Βαν χωρίς να απαντήσουν.

Καλησπέρα αν και διάβασα κάποια καλή κριτική παραπάνω για το d4ever.cc, θα συμφωνούσα αν δεν ειχα στείλει ενα μήνυμα στο οποίο ρωτούσα γιατί αρχείο Media με ανάληση 700x400 αναφέρεται σαν 720p καί ακολύθησε ο παρακάτω διάλογος που κατάληξη είχε τη διαγραφή μου απο τον traker.

Στήν ερώτηση γιατί αρχείο Media με ανάληση 700x400 αναφέρεται σαν 720p μου απάντησε:

Διαχειριστής d4ever.cc
einai ripparismeno apo bluray diskaki einai kanoniko 720p to torrent

user (εγώ)
Συγνώμη αν δεν καταλαβα κατι αλλα στο torrent αναφέρει Width : 720 pixels Height : 400 pixels
άρα είναι SD (400p)

Διαχειριστής d4ever.cc
Ειναι HD DVDRip σου απαντησε ο MOFE 70 αναλογως δες τα μηνυματα σου

user (εγώ)
Δεν ξέρω που βρίσκεται η απάντηση του MOFE 70, έχω την εντύπωση ότι εχθές το torrent ήταν σε άλλη κατηγορία, τηv HD. Και είναι ριπαρισμένο σε 720x400 και όχι σε 1280x720 άρα τι θα πει κανονικό 720p? και θέλω να καταλήξω στο ότι το 720p στον τίτλο είναι παραπλανητικό.

Διαχειριστής d4ever.cc
ειδοποιησα τον uploader και θ απαντησει καταλληλως δεν μπορω να ξερω τι ανεβαζει ο καθενας και αμα δεις ειναι 720p η εικονα οπως στα tvrips πχ Supernatural.S08E01.HDTV.720p.x264-lol και η αναλυση ειναι 720χ404 αρα ειναι 720p θα σου απαντησει ο uploader σχετικα με το θεμα

user (εγώ)
Τέλος πάντων και οι ξένοι που τα ριπάρουν δεν ειναι σωστό πάντα ότι γράφουν, πάντως η τιμή που θεωρείται ως μέγεθος είναι πάντα η μικρότερη, δεν λέμε πχ 1920p ή 1280p.
Σ΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλό βράδυ.

Διαχειριστής d4ever.cc
δεν καταλαβαινεις ετσι? σ εξηγω πως δεν γινεται οι ξενοι οπως λες ιδιως τα ΜΕΓΑΛΑ ονοματα πχ DIMENSION κλπ που ειναι σε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ τρακερ και μ εκατομμυρια ανεβασματα και ριπαρισματα να κανουν λαθος τα τορρεντ γιατι θα ειχαν διαλυθει οι ομαδες αυτες προ πολλου το τορρεντ του κορνυλιου ειναι οντως 720p συμφωνα με τα κριτηρια ριππαρισματος παγκοσμιως ελπιζω να εγινα κατανοητος και οταν λεμε 720p εννοουμε η αναλυση 720x400 Κλπ ή 1280χ720 κ

user (εγώ)
δεν πειράζει δεν θα τσακωθούμε κιόλας, αντί να προσπαθείς να με πείσεις, καλύτερα να διαβάσεις:
http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television

Διαχειριστής d4ever.cc
σοβαρη πηγη βρηκες, ασχολουμαι με τα τορρεντ απο 16 χρονων και εχω μαθει ολους τους κανονισμους αμ εξω κ ανακατωτα και τα αντιστοιχα σεχρικα με ριππαρισματα και αναλυσεις. ελπιζω την επομενη φορα να δειξεις την σοβαροτητα που πρεπει γιατι για να ειμαι σταφφ δεν με βαλανε επειδη ειμαι ωραιος αλλα επειδη απεδειξα μετα απο καιρο οτι κατι παραπανω ξερω. Ετσι ειναι κι αμα σ αρεσει.

user (εγώ)
Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε!

Η απάντησή μου στο τέλος αφού χαρακτήρησε μη σοβαρό το wikipedia ητάν
(Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε!) μά τι να απαντούσα?

Δεν καταλαβαινω γιατι ασχοληστε με "ελληνικους τρακερ".
Και μόνο που υπάρχουν αυτες οι 2 λεξεις στις ιδια προταση,
ακουγεται αστειο.... :P
Κατεβαζουμε ταινιες απο: http://thepiratebay.org ή http://kat.ph
(με τσίτα ταχυτητες) και ελληνικους υποτιτλους απο: http://www.subs4free.com
Ελληνικους Υπότιτλους για TV σειρες απο: http://www.subz.tv
...και ολα μια χαρα!
Ακου... "Ελληνικοί τρακερς" χα χα χα χα

Έλα ντε, φταίει η κρίση μάλλον και νομίζουμε ότι πρέπει να "αγοράζουμε" Ελληνικά.

ι εγινε ρε παιδια εκλεισε το tsibato ,p2plannet,mydownloadmaniacs?

Poso PAPARAS eisai ?

vgalta ola stin fora gia na ta kleisoyn VLAKA

Εγώ γράφτηκα πρόσφατα στο greekbetter και από σήμερα μου έκαναν ban αλλά μου δίνουν και "δευτερη ευκαιρία" σε ένα μήνα. Επειδή είμαι και ψιλοάσχετος μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει γιατί κάνουν ban σε κάποιον;

ZombieZoo says: 8 Ιουνίου 2013 - 7:49 μ.μ. Reply
Δεν καταλαβαινω γιατι ασχοληστε με "ελληνικους τρακερ".
Και μόνο που υπάρχουν αυτες οι 2 λεξεις στις ιδια προταση,
ακουγεται αστειο.... :P
Κατεβαζουμε ταινιες απο: http://thepiratebay.org ή http://kat.ph
(με τσίτα ταχυτητες) και ελληνικους υποτιτλους απο: http://www.subs4free.com
Ελληνικους Υπότιτλους για TV σειρες απο: http://www.subz.tv
...και ολα μια χαρα!
Ακου... "Ελληνικοί τρακερς" χα χα χα χα

φιλε μου παρα πολυ σωστα !!!
εξαλου και οι ελληνικοι τρακερ απο εκει τα περνουν και τα δινουν μετα. και το παιζουν και μαγκες οι ξεφτυλες !!!

Ανώνυμος says: 1 Ιουλίου 2013 - 2:44 μ.μ. Reply
Εγώ γράφτηκα πρόσφατα στο greekbetter και από σήμερα μου έκαναν ban αλλά μου δίνουν και "δευτερη ευκαιρία" σε ένα μήνα. Επειδή είμαι και ψιλοάσχετος μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει γιατί κάνουν ban σε κάποιον;

σιγουρα δεν διαβασες τους κανονες τους
η διαβασε τους και τηρισε τους η κανε οτι λεω και λεει ο φιλος μας ποιο πανω για τους ξενους τρακερ

http://extratorrent.com/ gia tainies

http://www.subs4free.com/ gia ypotitloys

Ανώνυμος says:
2 Ιουλίου 2013 - 7:09 μ.μ.

Ευχαριστώ πολύ.

λειτουργεί και είναι ανοιχτές οι εγγραφές μερθη το τελος το καλοκαιρι 2013

http://p2pgr.net/index.php

http://p2pgr.net
Πολυ φιλικο περιβαλλον.
Πολλοι uploaders απο bwgt (blue-whitegt) μετα το κλεισιμο του.
Freeleech δεν εχει αλλα εχει seedbonus.
Ποιοτικα αρχεια.
Συντομα οι εγγραφες θα κλεισουν.

uparxei se kapoio site pou borw na katevasw metaglwtismenes mexicanikes sires?

πρόσκληση για http://p2pgr.net παίζει?

Με ευχαρίστηση σας ενημερώνουμε ότι το gamato.info άνοιξε πάλι σε νέο όνομα και με καλύτερη ασφάλεια www.interneo.org οι 100 πρώτες εγγραφές παίρνουν VIP λογαριασμό....

http://p2pgr.net/index.php eggrafes ανοιχτές

http://enterprise-tracker.net/index.php

Άνοιξε ένας καινούργιος τράκερ που υπόσχεται πολλά...

Οι εγγραφές στο παραπάνω τράκερ είναι κλειστές;

Παρακαλώ θα ήθελα μια πρόσκληση για τον enterprise-tracker - αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου στείλει θα ημουν βαθύτατα υποχρεωμένη - mariliza_2010@yahoo.gr
Μπορώ και εγώ να στείλω πρόσκληση σε κάποιον που θέλει για άλλους τρακερ
Ευχαριστώ

Και ομως ναι ναι ναι ναι ο πρωτος ελληνικος free ratio τρακερ μαγκες γραφτηκα και οι εγγραφες ειναι ανοιχτες για ολους!!!!!!
www.adespotoi.com

Εχω πολλααααααααα χρονια να δω free ratio τρακερ παιδες και ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ που το βρηκα!!!! Να σαι καλα ρε mortis,εφυγα σβελτα μιλαμε για εκει!

http://tosteki.forumotion.net/ mpitekai se ayto mono poy den einai traker

O καλύτερος free tracker Greek Leech Όλα τα torrents είναι FREE (δεν μετράει το download) από 24-06-2013 ως 30-09-2017 εχει πολύ υλικό

Τράκερ χωρίς να απαιτείται εγγραφή ειναι ο www.Leecherworld.info είναι free με πολλές ταινίες όλων των ειδών και σειρές

Σήμερα έκανα εγγραφή στο http://enterprise-tracker.net/index.php

Ανοιχτές εγγραφές έχει και το peeratiko.org

Πολύ καλός καινούριος τρακερ --- Κόσμος του Φανταστικού ---- έτσι το πληκτρολογείτε στα Ελληνικά

Τρακερ ξένος Torrent Butler χωρίς εγγραφή free με πολύ υλικό

Τρακερ πολύ πολύ καλός ----- Kapaki --------

http://hellenicwave.net/index.php
Ανοίξαμε το GreekForAll μόνο με Ελληνικά torrents.
εγγραφή free

o p2planet eklise gia update tou server apoti ksero

καλησπέρα,, θα ήμουν υπόχρεη για μία πρόσκληση στο mytog.net!! Το θέλω πάρα πολύ!!.
zeuspom14@yahoo.com
ευχαριστώ εκ των προτέρων...

http://hellenicwave.net/index.php
Ανοίξανε το GreekForAll μόνο με Ελληνικά torrents.
εγγραφές κλείνουν τέλος Νοεμβρίου, 2013

πάνω από 250 βιβλία και πάνω από 25 ελληνικές σειρές και 100 ελληνικές ταινίες και πολλή μουσική και περιοδικά

please βοηθείστε ρε παιδάκια! πείτε μου από που ξετρυπώνουν όλοι ebooks και εγώ δε μπορώ να βρω πέρα από τα κλασσικά? στείλτε μου αν ξέρετε καμιά καλή διεύθυνση.
Ευχαριστώ, Γιάννα. :-)

εαν υπαρχει καποια προσκληση για το mytoq.net!ευχαριστω πολυ.
spirostsakas@gmail.com
και αν δεν υπαρχει δεν πειραζει παντως.

Help! προσκληση για το mytoq?????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Χάρης
gounop@europe.com

"O καλύτερος free tracker Greek Leech Όλα τα torrents είναι FREE (δεν μετράει το download) από 24-06-2013 ως 30-09-2017 εχει πολύ υλικό"

MEXRI TO 2017???BRAVO AISIODOKSIA.......

adespotoi.com free ratio tracker oute proskliseis oute tipota eggrafes anoiktes kai polla kaloudia apo ergakia

Καλησπέρα....Θα ήθελα μια πρόσκληση για το galaxy-tracker.net αν υπάρχει!!!!
nikolpan88@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

opoios thelei invite gia galaxy exo kamia 30aria ... as grapsei to mail tou na tou steilw...

θα ήθελα invite για galaxy (ioannou1990@yahoo.com) Thanks!!!

invite για το galaxy
otakis@hotmail.com

ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 271   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More